Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Povestea Zombie

REVAN
 Share

Recommended Posts

Ei bine, cu toti cred ca stiti ce este acela un Zombie si cu ce se 'mananca' :lol:

550px-Grinning-Zombie.jpg

Zombie este o creatura urat mirositoare, foarte dezgustatoare care nu are suflet.

Sunt curios sa stiu daca vor aparea in viitor, daca se vor face solutii antidot pentru aceasta cauza.

Din cate stiu, zombie sunt si personaje din jocuri (Left4Dead, No More Room in Hell, S.T.A.L.K.E.R., Half Life, Black Ops 1/2 s.a.m.d), filme/seriale (The Walking Dead, Resident Evil, American Horror Story s.a.m.d) care sunt caracterizati fiind urati, scarbosi, dezgustatori si chiar infricosatori din multe puncte de vedere.

Zombie este o creatura care strabate mereu strazile orasului sau oriunde s-ar afla. El moare foarte greu din cate stiu dar punctul lui sensibil este capul.

(Doamne fereste) Daca ar fi o epidepsie de zombie sunt curios cati oameni si-ar da viata sa salveze planeta.

Voi ce credeti de acest subiect ?

Edited by revan
  • I love it 9

"Zombie este o creatura urat mirositoare, foarte dezgustatoare care nu are suflet."

Zombie se traduce prin Walking Dead = ( mort care merge ) , deci sa nu sperati ca ve-ti invia dupa ce muriti fiindca riscati sa deveniti zombie iar eu nu voi ezita sa trag :D

• I love it 1

"Zombie este o creatura urat mirositoare, foarte dezgustatoare care nu are suflet."

Zombie se traduce prin Walking Dead = ( mort care merge ) , deci sa nu sperati ca ve-ti invia dupa ce muriti fiindca riscati sa deveniti zombie iar eu nu voi ezita sa trag :D

Walking Dead este altceva fata de zombie, Walking Dead = Walkers = (verb) a merge, Zombie pot alerga, zbura si pot face mult mai multe.

Nu e vorba de noi ca murim si ne transformam in zombie sau ceva de genu. Ma gandesc daca chiar au existat sau daca vor exista.

Edited by revan
  • I love it 1

"sunt caracterizati fiind urati, scarbosi, dezgustatori si chiar infricosatori din multe puncte de vedere."

Nu mi se par urâţi deloc, sunt chiar simpatici :3 :)). 

Dacă va fi vreodată o apocalipsă cu zombie cu siguranţă voi apela la el ♥ : 
j8vsOvu.jpg

Iar aici sunt eu, în aşteptarea unei apocalipse cu zombie, astfel pot avea un pic de aventură în viaţa mea :)).  
Ohl6HFh.png

• I love it 3

"sunt caracterizati fiind urati, scarbosi, dezgustatori si chiar infricosatori din multe puncte de vedere."

Nu mi se par urâţi deloc, sunt chiar simpatici :3 :)). 

Dacă va fi vreodată o apocalipsă cu zombie cu siguranţă voi apela la el ♥ : 
j8vsOvu.jpg

Iar aici sunt eu, în aşteptarea unei apocalipse cu zombie, astfel pot avea un pic de aventură în viaţa mea :)).  
Ohl6HFh.png

Ce simpatica e, as pupa-o direct pe gurita :lol:

UuETK.jpg

Alte pareri legate de zombie ?

Edited by revan
  • I love it 2

O tema, foarte buna! Pai din punctul meu de vedere, traim, dar pentru ce? :).. Zi de zi sunt sute de modificari, tot felul de experimente facute pe diverse lucruri sau chiar fiind oameni. Pina la urma v-a aparea si asa numitul " ZOMBI ", lumea nu se satura pur si simplu vrea sa evolueze foarte mult. Daca ar aparea aceasta creatura, eu as fi foarte incintat daca nu as fi eu acea creatura, pentru ca sincer sa va spun.. sunt un fan al Zombielui mi-ar placea sa ii ucid. 

• I love it 4

Si eu voi fi mina dreapta a ta :)).. sper sa facem o echipa buna, tot ce ramine e sa asteptam apocalipsa de Zombie.

O tema, foarte buna! Pai din punctul meu de vedere, traim, dar pentru ce? :).. Zi de zi sunt sute de modificari, tot felul de experimente facute pe diverse lucruri sau chiar fiind oameni. Pina la urma v-a aparea si asa numitul " ZOMBI ", lumea nu se satura pur si simplu vrea sa evolueze foarte mult. Daca ar aparea aceasta creatura, eu as fi foarte incintat daca nu as fi eu acea creatura, pentru ca sincer sa va spun.. sunt un fan al Zombielui mi-ar placea sa ii ucid. 

Daca va aparea un zombie ,va transfera "virusul" la foarte multi oameni.....

Etapa 1: "doamne fereste " Un om se transforma in zombie , mintea lui este altcumva , este obsedat sa omoare , isi pierde controlul ,sparge tot ce prinde prin casa

Etapa 2: Da virusul la alti " vecini " , veciinii aia dau la mai multi virusul

Etapa 3: Cand vor fi cam circa 30 infectati va vedea politia  si va incerca sa reactioneze

Etapa 4:Politia prinde putini zombie , iar ceilalti scapa si dau virusul la altii 

Etapa 5:Tot mai multi oameni sunt infectati , iar politia incepe sa apeleze la tancuri , tragand prin tot orasul ca virusul sa nu se extinda

Etapa 6:Mor oamenii , si unii zombie , dar ei tot se inmultesc

Etapa 6:Pun stapanire si asa devine apocalipsa

Eu am scris asta " dupa filmele pe care le-am vazut.. daca credeti ca este de folos dati un Like

• I love it 1

Daca va aparea un zombie ,va transfera "virusul" la foarte multi oameni.....

Etapa 1: "doamne fereste " Un om se transforma in zombie , mintea lui este altcumva , este obsedat sa omoare , isi pierde controlul ,sparge tot ce prinde prin casa

Etapa 2: Da virusul la alti " vecini " , veciinii aia dau la mai multi virusul

Etapa 3: Cand vor fi cam circa 30 infectati va vedea politia  si va incerca sa reactioneze

Etapa 4:Politia prinde putini zombie , iar ceilalti scapa si dau virusul la altii 

Etapa 5:Tot mai multi oameni sunt infectati , iar politia incepe sa apeleze la tancuri , tragand prin tot orasul ca virusul sa nu se extinda

Etapa 6:Mor oamenii , si unii zombie , dar ei tot se inmultesc

Etapa 6:Pun stapanire si asa devine apocalipsa

Eu am scris asta " dupa filmele pe care le-am vazut.. daca credeti ca este de folos dati un Like

Si civilenii ce fac ma ? :lol: Stam sa ne manance ? Crezi ca nu putem sa punem mana pe o arma ceva ? Noi jucam counter-strike, putem sa ii omoram usor tragand in cap dar nu asta era ideea topicului.

Ideea era: 'Ce parere aveti despre zombie?'

Vreau sa aud in continuare.

• 4 weeks later...

Batman,Batman si iar Batman ! Un topic foarte bun...dar chiar numai de Batman avem parte in zilele noastre? Haideti sa fim seriosi macar pentru 1minut in viata noastra. Toti ziceti ca sariti cu aka-47,mini-gun'ul si alte tampenii din lumea virtuala,dar daca chiar ar veni acel moment? Macar unul dintr'un milion de oameni ar avea tupeul sa faca ce ati zis voi mai sus? Nu e nevoie de raspuns :* .

Stim foarte bine..ca despre Zombie doar se povesteste nu?Din cat am citit eu pana acum,orice poveste are un adevar.

S'a demonstrat stiintific cum ca,dupa moarte sunt cazuri in care corpul omenesc "prinde viata". De cele mai multe ori,explicatia era asta: A fost expus la radiatiilor unor stele/sateliti naturali sau la deseuri X (Ati auzit poate in filme de ele,dar ele exista).

Explicatia religioasa este ca acea persoana este printr'un fel sau altul posedata de....

Rabia (turbarea în termeni po[CENSORED]ri) este una din bolile cele mai de temut din istoria omenirii. Şi, pe bună dreptate: un om muşcat de către un animal turbat, va fi condamnat sigur la o moarte lentă şi înfiorătoare, dacă nu este vaccinat la timp.

Doi cercetători americani, Bill Wasik and Monica Murphy, au scos o carte de medicină extrem de interesantă despre acest subiect şi intitulată “Rabia: o istorie culturală a unuia dintre cei mai diabolici viruşi ai lumii”. Iar cei doi ajung la o concluzie revoluţionară, căci rabia ar putea explica foarte bine toate poveştile şi legendele despre vampiri, vârcolaci şi zombi!

Iată un citat din cartea lor: “Rabia este o năpastă, la fel de veche ca şi civilizaţia umană, iar groaza pe care o produce manifestarea ei este o frică umană fundamentală, întrucât provoacă limitele umanităţii. Rabia a fost dintotdeauna o problemă, pentru că demarchează o graniţă dintre om şi animal, pentru că este un simbol al infectării omului de către animal, o boală în care omul se metamorfozează.”

• 2 weeks later...

Batman,Batman si iar Batman ! Un topic foarte bun...dar chiar numai de Batman avem parte in zilele noastre? Haideti sa fim seriosi macar pentru 1minut in viata noastra. Toti ziceti ca sariti cu aka-47,mini-gun'ul si alte tampenii din lumea virtuala,dar daca chiar ar veni acel moment? Macar unul dintr'un milion de oameni ar avea tupeul sa faca ce ati zis voi mai sus? Nu e nevoie de raspuns :* .

Stim foarte bine..ca despre Zombie doar se povesteste nu?Din cat am citit eu pana acum,orice poveste are un adevar.

S'a demonstrat stiintific cum ca,dupa moarte sunt cazuri in care corpul omenesc "prinde viata". De cele mai multe ori,explicatia era asta: A fost expus la radiatiilor unor stele/sateliti naturali sau la deseuri X (Ati auzit poate in filme de ele,dar ele exista).

Explicatia religioasa este ca acea persoana este printr'un fel sau altul posedata de....

"Toti ziceti ca sariti cu aka-47,mini-gun'ul si alte tampenii din lumea virtual..."

Nu cred ca ak47 si mini-gun-ul si celelalte 'tampenii' exista doar in lumea virtuala.

Adevarat, noi zicem aici ca sarim pe ei ca ii ucidem, dar nu cred ca vreunul dintre noi ar avea atat curajul incat sa stea fata in fata cu unul dintre ei.

Cum a-ti vazut si in filme, zombie apar de la virusul animalelor, acel virus care omul 'turbeaza' pana ajunge la moarte si dupa reinvie...

Ce este virtual ramane acolo dar in realitate, ce te faci daca vine o apocalipsa (doamne fereste), in filme este altceva, acolo sunt actori dar in realitate, daca ai murit, ti-ai perdut toata viata...

Mai astept propunerii si sugestii legate de acest subiect. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links