csbogdancs Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 deci buna cum zice si titlu cum po[CENSORED]ti voi serverele de cs inafara de boosturi ca nu intelg cum ma chinui de 1 luna sa populez un server dar nu pot sugestii? 1
Loading Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 Dacă dispui de cât mai mulţi admini activi, cu siguranţă serverul se va popula. Nu ai nevoie meapărat de boost / redirecte pentru a popula un sv, ci de un staff capabil să facă o treabă bună. 5
Lil wayne Teis Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 (edited) Sau chiar , si de un boost lunar de exempluwww.gametracker.rs iti raman 10 playerii din 100 , 200 din care intra pe acell boost + ca te urca in www.gametracker.com , cea ce devii si mai po[CENSORED]t si cunoscut.Eu pe serveru meu ELS, nu am bagat decat 5 boost-uri in aceasta luna Martie,Si seara imi ajunge la 15 , 20 , chiar si 23, 24 de playerii din 32 de sloturii disponibile.Fa ti modurii care sunt jucate! de exemplu : Classic , care este un mod consacrat in Counter - Strike , Respawn, lafel un mod po[CENSORED]t de exemplu Respawn.CsBlackDevil.Com, sau Zombie iara şi un mod foarte po[CENSORED]t fiindca exista multe chestii care te ajuta sa jocii (Ammo, Vip, Gold Members)Bafta in continuare si iată cateva dintre cele mai bune site-uri de boosting.(Click pe Cifre)click 1 2 3 Edited March 14, 2014 by Lil wayne Teis
L*as Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Pai sa incepem cu inceputul . Eu consider ca nu trebuiesc doar boosturi si alte prostii pentru a po[CENSORED] un server . 1. Admini capabili sa ajute la po[CENSORED]rea serverului si sa aibe grija de el 2. Sa tii ip-ul cat mai mult pentru ca asa se va po[CENSORED] si se va auzii de el nu prin schimbarea ip ului pe fiecare luna Si 3 Cate 1-2 boosturi pe luna maxim eu asa tin serverul meu si este 24/32 si zi si noapte . Dar iti trebuie si un host bun Parerea mea . Bafta 1
Lil wayne Teis Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Admini care sa activeze foarte mult pe server. Si sa ajute la donaţii boost-uri, sa tină redirecte. Si activii si pe forum.
csbogdancs Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 Pai sa incepem cu inceputul . Eu consider ca nu trebuiesc doar boosturi si alte prostii pentru a po[CENSORED] un server . 1. Admini capabili sa ajute la po[CENSORED]rea serverului si sa aibe grija de el 2. Sa tii ip-ul cat mai mult pentru ca asa se va po[CENSORED] si se va auzii de el nu prin schimbarea ip ului pe fiecare luna Si 3 Cate 1-2 boosturi pe luna maxim eu asa tin serverul meu si este 24/32 si zi si noapte . Dar iti trebuie si un host bun Parerea mea . Bafta dami pm cu serverul tau daca se poate
Hiena Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 (edited) In primul rand eu cred ca pentru a avea o activitate mai mare pe sv este sa faci reclama serverului pe unde poti,sa ai un staff puternic activ si nu copilaros,sa ai cativa admini pe care te poti baza mereu cu activitate cu boosturi etc...pentru ca toti zic ca vor ajuta sv si uita de el,sa sti cum sa te porti cu Playeri(asta este obligatoriu pentru tot stafful) sa ii ajuti cand anunta un codat sau in diferite cazuri sa te bagi in vorba cu ei pentru a le atrage interesul pentru sv.,si nu strica cate odata si cateva boosturi pana iti pui sv pe picioare iar acest lucru sa il aci mai mult noaptea pentru a nu se goli sv,.Acestea cred eu ca ar fi de folos pentru po[CENSORED]rea sv. Edited March 14, 2014 by • What's UP Doc ? • 2
csbogdancs Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 reclama as face dar am blestematul ip static :@ as vrea dinamik dar din cate stiu romtelecom are si numi place se misca greu de la ei
Recommended Posts