perlatu. Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Buna ziua, am o intrebare.. Cum pot sa am si eu Loyality/GXF Designer Group? Ce ar trebui sa fac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radim Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 (edited) Daca doresti Loyalty club trebuie sa donezi 5 euro pe luna , dar daca Designer fii activ si da dovada ca ai experienta iar Administratorii iti vor da gradul singuri cand vor crede ca il meriti ! P.S:Citeste Regulamentul. Deschide un topic cu titlul sugestiv ! Edited March 7, 2014 by WaNNNteD Link to comment Share on other sites More sharing options...
RevoluTioN. Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Pentru gradul GFX Designer trebuie sa dai dovada de loialitate fata de comunitate, cat si de talent in programele de editare a imaginilor, de asemenea trebuie sa iti rezervi o parte din timp in scopul forumului, dezvoltandu-ti activitatea la sectiunea Design, in special in cadrul cererilor; daca dispui de aceste calitati, sigur vei fi contactat de un administrator in legatura cu gradul. Gradul Loyality Club se obtine in urma unei donatii lunare in valoare de 5 euro. Pentru aceasta donatie contacteaza un administrator. Sper ca te-am lamurit, o zi buna ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalashinik0ff- Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 GFX - Active In Design Too Much, You Should be A Good Designer, You Know Help Members And Active... Loyalty - WIn Competations Or Donate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil wayne Teis Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Cred ca va trebuii , sa donezii si la GFX Doar de Lideru GFX Conteaza, administratorii lui ii cer parerea , ei doar dau gradele. Daca gresesc , va rog sa ma corectati! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loading Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Grupul Loyalty Club se oferă pe baza unei donaţii lunare de 5€. În cazul în care doriţi să donaţi pentru acel grup, contactaţi unul dintre administratori. Iar cu privire la cea de-a doua întrebare, trebuie să îndeplineşti următoarele cerinţe pentru a face parte din acest grup: Să cunoașteți regulamentul general al forumului, cât şi cel al secțiunii Design; Să vă dedicaţi timpul liber cererilor de avatare, semnături, etc ... Să aveți cunoștiințe medii în folosirea soft-ului PhotoShop sau After Effect; Să aveți o imaginație bogată ce poate realiza creaţii uimitoare; Să dați dovadă de maturitate şi de seriozitate în tot ceea ce faceţi. Dacă deţineţi aceste calităţi, cu singuranţă veţi fi propus pentru a face parte din grupul GFX de către un membru administrativ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts