Spawn @ CSBD Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Scuzat daca fac aica acest Reclame dar nu stiam unde puot sa il fac. Reclame: pulfast- Motiv: S.Moderator in alt Comunitate. Dovada: 1) Cand im zice ca el Freezway 2) Era Organizzator + GFX Designer, are vro 30 min ca o luat S.Moderator. 1
Spawn @ CSBD Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 (edited) cei asta ,iti bati joc Eu stiu ca nu se poate sa ai 1 grad pe 2 comunitate. Stai in CSBD sau te duc acolo. Sau aica sau acolo. Edited February 4, 2014 by Punisher !
ragen Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 (edited) bai copile cretca visezi,eu nu am cu tn,da cred ca esti Or!g!naL ala care a luat ban,ca si-a facut de cap,ca si pe sv o facea asa Edited February 13, 2014 by KIT WARN scos !
Spawn @ CSBD Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 bai copile cretca visezi,eu nu am cu tn,da cred ca esti Or!g!naL ala care a luat ban,ca si-a facut de cap,ca si pe sv o facea asa Da eu sunt, acum nu conteaza cine sunt sau ce fac. Uitete la reclame !
Loading Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Mulţumesc pentru sesizare. Voi lua legătura cu administratorul acelei comunităţi, dacă se dovedeşte că domnul Pulfast face parte ca Super Moderator pe acel forum, va fi scos din funcţia de Organizator de pe CSBD. Thanks for the referral. I'll contact an the administrator of that community, if it turns out that Mr. Pulfast part as Super Moderator on that forum, will be removed from the CSBD organizer function. 10
Recommended Posts