Ionela Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 Joc: Counter Strike Nume dorit (Nume.CsBlackDevil.Com): AGL.CsBlackDevil.Com Numar de sloturi: 32 Oferta gazduire: (Krond Premium / Special Offer): Krond Mod de joc: CLASSIC Contact proprietar, administrator ( Y!M / Skype): cs_militexas (Y!M) Caut: Cativa founderi care ma pot ajuta cu plata/boosturi/Dropuri Cativa OWNERI Co-Owneri Restul adminelor sunt gratis!! P.S. : Mai am nevoie de 3 euro pentru deschiderea serverului!!! Daca puteti il putem deschide maine 3
Al3x BaDuT Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 Ma ofer eu sa te ajut cu serverul ! Contact : alex.badut ! Sa discutam mai multe detalii ! Multumesc !
Adrian Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Dacă ai nevoie de ajutor pentru server, te pot ajuta ca tehnician [instalare server + configurare (addon,plugin-uri,rezolvare bug-uri)]. Dacă îmi place cum evoluează server-ul, vor apărea și contribuții din partea mea. Mă cauți pe privat.
Sethhh. Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 Topic Closed - Lipsa de interes. In cazul in care doresti sa cumperi serverul, contacteaza-ma.
Recommended Posts