1cekill3r22 Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Asi dori sa stiu cum se da Topic Closed, mi sa spus ca mi sa oferit acest acces la sectiunea Zp pentru a-l ajuta pe ownerul serverului insa nu gasesc aceasta functie nicaieri...Imi apare in partea de sus ModeratorCP insa cand dau pe el e gol... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Călin™ Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Salut ! Urmeaza pasii urmatori : 1. Bifati acea casuta 2. Dupa ce bifati aceasta casuta , iti va aparea jos optiunea urmatoare : Selectezi "Lock" iar apoi apesi pe "Go" si topicul se va inchide. Sper ca ti-am fost de folos. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radim Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Te duci la sectiunea unde ai acces si te uiti in dreapta topicului te duci la Moderator actions si vei vedea aceasta De acolo iti alegi ce vreai sa faci ! O zi buna sper ca tiam fost de ajutor ! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
REVAN Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Am si eu o optiune, uite aici urmareste pasii. 1.Te duci la topic sus si vei vedea asta : 2.Dai click pe 'Topic Moderation' si alegi ce iti arat acum : Sper ca te-am ajutat, o zi frumoasa! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvy Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Din cate vad eu tu nu ai niciun fel de grad,deci degeaba ti se explica cum sa dai topic closed daca tu nu ai acces la acele optiuni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loading Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Acuma văi va apărea opţiunea de "Lock" la secţiunea cu pricina. La cererea Owner-ului serverului ZP, vam adăugat acces la închis topicuri (la secţiunea Zombie - ZP) Pentru a închide un Topic urmează paşii din imaginea de mai jos. Ex: secţiunea la care aţi fost repartizat (Zombie - ZP). 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts