Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Recommended Posts

Posted

Oferim spre vanzare serverul RS.CsBlackDevil.Com [ ip = 89.44.246.124:27015 ]. Acesta va ramane prin oferta comunitatii KROND PREMIUM.

Asteptam oferte si oameni seriosi care sa il preia.

Cu stima,

Staff-ul CSBD~!

• I love it 10
Posted

Add asquel.cswar ma intereseaza !!

• I love it 1
Posted

Add: cs_load73 sau vb pe teamspeak3 ?

• I love it 1
Posted (edited)

Salut ajut si eu cu plata celui care vrea sa-l ia daca doriti ajutor add Gabitzu_200713

Edited by SnAKS
Posted

cat costa ? sv ca as interesat sal eau an povara mea

Posted (edited)

Aoleu mama te cam bate romana Apocalipsa...ai 12 ani?

Edited by Loading
WARN +2 / off-topic
  • I love it 2
Posted

cat costa ? sv ca as interesat sal eau an povara mea

Este de ajuns dacă plătiţi hostul lunar de 100 RON respectiv 23€.

Posted

Update !

Oferim spre vanzare serverul RS.CsBlackDevil.Com [ ip = 89.44.246.124:27015 ]. Acesta va ramane prin oferta comunitatii KROND PREMIUM.

Asteptam oferte si oameni seriosi care sa il preia.

Cu stima,

Staff-ul CSBD~!

O bună perioadă de timp acest server a ocupat un loc în top15 GameTracker.Com

Cu mâna pe inimă pot spune că acest server este de nota 10, o bună peioadă de timp am fost la "cârma" acestui server, şi observam că pe timp de zi serverul se menţinea 32/32 fără intermediul Boost-urilor/Redirectelor. Nici pe timpul nopţii nu duceam lipsă de jucători.

mjkb.jpg

Am uitat să menţionez că serverul vine însoţit de un addons configurat de către mine, din propia perspectivă addonsul acesta este apreciat de către toţi jucătorii modului Respawn.

Addonsul este foarte asemănator cu cel de pe actualul meu server (Respawn.CsBlackDevil.Com).
  • I love it 4
Posted (edited)

Hm,sunt si eu interesat,am acum 10 euro telefon(orange)daca se poate face plata prin transfer credit,,add: golanmick97@yahoo.com te rog mult d-nu Loading,sunt interesat !

Am gasit si pe cineva care sa doneze cu mine,este om de incredere am mai avut server cu el,in 4-5 zile este al nostru server-ul daca v-a merge prin  transfer credit,vorbim prin pm/skype.

Edited by Nok1a
  • I love it 3
Posted

Hm,sunt si eu interesat,am acum 10 euro telefon(orange)daca se poate face plata prin transfer credit,,add: golanmick97@yahoo.com te rog mult d-nu Loading,sunt interesat !

Am gasit si pe cineva care sa doneze cu mine,este om de incredere am mai avut server cu el,in 4-5 zile este al nostru server-ul daca v-a merge prin  transfer credit,vorbim prin pm/skype.

Y!m: loading.csbd

Server TS3: TS.CSBLACKDEVIL.COM

Private message: Loading

• I love it 1
Posted

Ti-am dat add pe mess/skype astept confirmarea si in putin timp voi intra si pe ts !

Posted

dati-mi add pe mess: alyn_un_baiat_dragutz , sunt interesat :)

Posted

deci daca punem macar 3 dintre astia care vor cate 7 8 putem sa-l luam deci haideti sa vorbim ....

• I love it 1
Posted

Eo cu Nok1a o sa ne ocupam de SV va PROMITEM si o sa fie ON mult TIMP va asigur eo ;):) Va asteptam la redeschiderea SV o sa anunte Nok1a :)

• I love it 2
Posted (edited)

Deci astazi intre orele 13:00-14:00,server-ul v-a fii platit de catre mine si Vin Diesel,bani vor fi virati in contul care mi l-ai dat tu D-nu Loading,

O zi cat mai placuta,va doresc !

Edited by Nok1a
Posted

Server.ul a fost platit(achitat) de mine si de Vin Diesel !

• I love it 4
Posted

Serverul a fost vândut.

O seară bună !

• I love it 4
Guest
This topic is now closed to further replies.

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links