Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Intrebare.


Nescafe
 Share

Recommended Posts

Pai aseara am avut un oarecum conflict cu loading deoarece am postat la blacklist un user ce nu purtase niciun avatar de la cerere ce o facuse , topicul era inchis de 2 zile deja , apoi userul respectiv mi-a dat un pm i-am explicat ce si cum apoi el tot nu a inteles mi-a dat add pe mess i-am mai explicat odata iar apoi el a zis ca va contacta un administrator , eu stiind ca aveam administratori maturi stiam ca nu aveam ce sa patesc dar surpriza a venit cand loading s-a trezit amenintanduma cu vechea vb "sa nu se mai intample" el spunand ca acel user purtase avataru inainte sa fie trecut in blakclist , dar nu era asa deoarece si userul mi-a recunoscut ca el nu purtase niciunul din avatare decat dupa ce a fost trecut in blacklist , dar loading nici nu a inteles , dar tot s-a bagat el aiurea , apoi cand deja ma enervase , i-am raspuns si lui iar mintea lui nu a procesat ca eu aveam dreptate asa ca mi-a dat remove , apoi la portofoliu am postat sa mi-l muta cineva la show off , si dupa cateva minute nu imi mai gaseam portofoliu , loading pur si simplu nu a acceptat ca aveam dreptate si el nevrand sa recunoasca a recurs la gestul unui copil de 10 ani , mi-a dat remove si eu vreau sa fie sanctionat 

Edited by Andrei.
Link to comment
Share on other sites

Daca cele intamplate sunt exact cum ai zis tu , in mod normal ar trebui sa fi reprimit in GFX Team  , acel user sa fie trecut in Blacklist , iar cat despre Loading.. situatia lui va fi discutata de membri administratiei. Ca sa se confirme toata povestea asta il asteptam pe acel user sa recunoasca ca nu a purtat avatarul si ca trecerea lui in Blacklist a fost corecta.

 

Am vizitat Blacklist-ul si am observat acest post al tau.

 

Hahaahahaha ce sa zic , e de cateva ziile inchis topicul , niko a inchis cred postu e pe 2 septembrie azi suntem in 4 nene , a pus avataru dupa ce a fost trecut in blacklist , deci hai pa.

 

Cu un membru al comunitatii ( in plus si al staff-ului) as dori sa se vorbeasca respectuos evitand orice fel de problema. Ai avut o scapare de atitudine iar Loadind ti-a dat remove , desi nu cred ca este corect. As dori de la membri Gfx sa se poarte ca atare pentru ca faceti parte din staff-ul CSBD.

 

Deasemenea il asteptam pe Might and Magic sa confirme povestea lui Andrei.
 

Edited by rusu--
Link to comment
Share on other sites

Drept asigurare , uite si dovada zrCrbu5.png , acesta este id-ul lui poti sa il verifici il are la profil.

 

Respectuos ? tie ti-ar convenii sa se bage cineva in trb ta sa vb aiurea iar apoi cand ii raspunzi si ai dreptate sa iei remove ?

Edited by Andrei.
Link to comment
Share on other sites

1. Ai rămas fară Designer din pricina atitudinii tale faţă de mine. Eu ţi-am vorbit frumos, dar dacă tu mă tratezi cu spatele, nu am ce să-ti fac. La aprobarea domnului Sethhh ai rămas fară grupul primar de Designer. Şi nu ai rămas fară grup din cauza blacklist-ului, ci din pricina năsăbuinţei comportametului dumitale faţă de un membru administrativ.

2. Pentru jignirile aduse la persoana mea în portofoliul dumitale, am fost nevoit să-ţi şterg portofoliul la îndemnul lui Sethhh.

 

Mulţumeşte-mi că l-am convins pe Sethhh ca să nu te baneze.

P.S.: Grupul de Designer este pentru cei capabili să-şi respecte gradul dedicat PhotoShop-ului şi nu numai, o zi bună !

 

EDIT: Mă doare sufletul când conştientizez că ai depus muncă la acel portofoliu, deaceea m-am decis să-ţi ofer înapoi portofoliu.


 

  • I love it 6
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

 

 

Important Links