Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Intrebare?

CSBD* Añdrèw.
 Share

Recommended Posts

Andrewcs. cred ca daca ai indemna membrii intr-un mod mai diferit decit acesta crede-ma ca o sa ai succes.Am sa te ajut si eu,dragi membri incercati sa ajutati stimatul nostru Andrew ca totusi a depus o munca intr-o oarecare masura,hai sa nu fim atit de paraleli !

• I love it 2

Andrewcs. cred ca daca ai indemna membrii intr-un mod mai diferit decit acesta crede-ma ca o sa ai succes.Am sa te ajut si eu,dragi membri incercati sa ajutati stimatul nostru Andrew ca totusi a depus o munca intr-o oarecare masura,hai sa nu fim atit de paraleli !

Probabil daca ne ruga frumos , da!

Intr-un fel este treaba lui de a-si po[CENSORED] serverul , nu îi putem da mura-n gura.

"În spatele unui om capabil se află întotdeauna alți oameni capabili." Adevărul este că munca în echipă este cheia marilor realizări. Întrebarea nu este dacă echipele sunt valoroase. Întrebarea este dacă noi recunoaștem acest lucru și dacă putem deveni "jucători" mai buni într-o echipă. Din acest motiv susțin că unu, este unu număr mult prea mic pentru a realiza ceva măreț.

Nu există probleme pe care să nu le putem rezolva împreună, ci există foarte puține probleme pe care să le putem rezolva singuri.
  • I love it 4

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links