OMEG4! Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 M-am uitat fiecare post in aceasta sectiune insa nu am vazut unul dintre cele mai marete titluri de pe piata jocurilor (nu neaparat de strategie). Ar trebuii sa aveti putina rusine. Cine nu a jucat AoE 1 sau 2? Inseamna ca ori v-ati nascut tarziu ori nu stiu de ce ce cineva ar ocolii un astfel de joc. Oricum. Ca sa ne aducem aminte, Ensemble Studio (pusi de Microsoft) aduce un remake al celebrului tiplu, in varianta HD cu mici/mari imbunatatiri. Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba in AoE, totul e foarte simplu: tu esti conduci un regat in care iti creezi ar[CENSORED], cladiri si imblanzesti vegetatia. AoE II este impratit in 2 parti: The Age of Kings si The Conquerors. Conquerors este o continuare a Age of Kings.Actiunea in Conquerors (dupa cum spune si titlul) se desfasoara in perioada cuceririlor si descoperirilor din America Centrala si o parta din Asia. Sunt introdusi noi civilizatii precum: azteci, maiasi, spanioli, coreeni si huni. In Age of Kings sunt 5 campanii istorice. Prima campanie este un tutorial care se axeaza pe viata lui Wiliam Wallace. Celelalte abordeaza invazia lui Genghis Khan in Eurasia,cruciada lui Barbarossa,defensiva lui Saladin pe Pamantul Sfant si faptele de vitejie ale lui Ioana de Arc. Bineinteles ca totul nu se rezuma doar la poveste ci si la moduri de joc precum singleplayer si multiplayer. In singleplayer poti alege orice clasa si juca de la orice era. Pentru cei care stiu despre ce e vorba in AoE..distractie placuta. Requirements OS: Windows XP, Vista, 7, 8 Pro Video: Direct X 9 Capable GPU Processor: 1.2GHz RAM: 1GB HDD: 2GB
Techno Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 (edited) I Know this gAme Its very good but it is old GO See Age of empire 3 I love this game Warcraft 3(frozen throne) Edited August 20, 2013 by <-_eX9o0int_-> 1
Hiena Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 E tare rau jokul asta mereu il jucam,da acum ma c-am plictiseste 1
Recommended Posts