Jump to content

Recommended Posts

Posted

Deci de 1 zi m-am apucat de AE dar am iar probleme deci vroiam sa fac una cu snow dupa un tutorial de a lui freezmy cand am observat ca la el in tutorial apare ceva am incercuit m5uv.png

si la mine nu imi apare nngb.png

asta ar fi prima problema alta e cu ce se salveaza ? cu ce se deschide dupa ce l-am salvat si pe ce site il pun apoi cum pot sa il bag pe forum ( cam multe dar sunt incepator in asa ceva ) 
Multumesc anticipat
Posted (edited)

poi ca sa salvezi dai pe Composition-Make movie apoi apesi pe un buton din panel Render .Dupa intri in Ps dai import file from layers si apoi save for web.Sper ca am explicat bine.

Edited by UnderstaNNND
Posted (edited)

ok dar tot nu am primit raspuns de ce in tutorialul lui freezmy apare chestia care am incercuito cu negru iar la mine in pc nu apare

edit : nu prea ai explicat bine la composition nu imi apare make movie explica mai pe intelesu incepatorului si a pros****

Edited by KingOfShadow
Posted

mai am o intrebare prin minutul 2:16 acolo in ps jos apare o bara cu fiecare layer sau clipulet in parte dar mie nu-mi apare cum ar trebui sa fac sa-mi apara ?

Posted (edited)

Mersi mult frate a functionat si un rezultat cu prima mea semnatura tip ae : m9k.gif

L!ke :)

puteti da T.c
Edited by KingOfShadow
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.