Jump to content
Facebook Twitter Youtube

Recommended Posts

Posted (edited)

Ce faci cand la 2 A.M. te-ai plictisit de asteptat randu la Counter-Strike? Postezi o recezine (daca o pot numii asa) a unui joc. Ce joc? Pai ce-mi aduc aminte.

Bun.Sa incepem.

Descriere:

Jocul este bazat pe tragedia celui de-al doilea Razboi Mondial, incepand cu data de 7 decembrie 1941. Ai posibilitatea de a juca in una dintre cele doua tabere: US Army si Japonia. Prima misiune este in acelasi loc, doar ca, daca estei american trebuie sa protejezi baza, atat cat se poate, iar daca esti japonez, ai diferite taskuri ( mai distrugi o nava, ori un hangar, ori avion). Cam asta e telul jocului. Distruge tabara adversa si nu te lasa omorat (well... pentru japonezi, sfarsitul jocului este cu TINE sinucigandu-te intr-unu dintre navele americanilor). Mi-a placut la el si am avut de invatat cate ceva despre istorie. E usor de jucat, are o poveste buna, simuleaza pilotarea unui: bombardier, simplu avion de vanatoare sau un avion care poate proiecta torpile.

De cand l-am luat (o editie mai veche a revistei LEVEL) pana acum, nu m-am plictisit de el...deci... incercati-l si voi.

attack-on-pearl-harbor-cover162399.jpg

Cerinte minime de sistem:

OSWindows XP/Vista

ProcessorIntel P4 1.6GHz/AMD Athlon XP 1600+

Video CardnVidia GeForce 3/ATI Radeon 8500, 64MB

Hard Disk Space500MB

Memory (RAM)512MB

DirectXDirectX 9.0c or better

Sound CardDirectX Compatible

Recommended Specifications:

Cerinte de sistem recomandate:

OSWindows XP/Vista

ProcessorIntel P4 2.2 GHz/AMD Athlon XP 2200+

Video CardnVidia GeForce 4 TI/ATI Radeon 8500, 128MB

Hard Disk Space500MB

Memory (RAM)1024MB

DirectXDirectX 9.0c or better

Sound CardDirectX Compatible

Trailer:

Edited by • What's UP Doc? •
  • 2 months later...
Posted

Am vazut filmul da nu stiam ca este si un jok,e chiar tare jokul

Guest
This topic is now closed to further replies.

WHO WE ARE?

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 70k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

Important Links