Jump to content

Recommended Posts

Posted

uviTR2Y.png Nick: VaLentinRPG.
uviTR2Y.png Nume reak:Valentin.
uviTR2Y.png Cati ani ai?: 14.
uviTR2Y.png Ce jocuri te joci? si cat de mult ca timp?(fiecare dintre ele):Ma joc CS 1.6, CS:GO, SA-MP, GTA V.Cel mai mult ma joc jocul CS 1.6. 
uviTR2Y.png De unde esti?(tara si oras): Tara
uviTR2Y.png Descrie-te(cel putin 50 de cuvinte): Ma numesc Valentin, am 14 ani si sunt din judetul Mures.Sunt un om de încredere, cu un potențial imens. Sunt o fire creativă și carismatică. Îmi asum consecințele faptelor mele și îmi îmbunătățesc tacticile pentru a fi un om mai bun. Respect deciziile celor cu un rang mai înalt în societate, și mă supun regulilor unei comunități. Fac față presiunii și muncesc din greu. Am încredere în mine și în forțele mele și cel mai important factor este că mă integrez într-o comunitate foarte rapid.
uviTR2Y.png Noteaza cateva din calitatile tale: Pai calitatile mele sunt:de treaba, de incredere, sociabil, harnic, amuzant si serios.
uviTR2Y.png Spune-ne cateva din defectele tale: Desigur, ca toti oameni mai am si cateva defecte, cum ar fii, ma enervez repede, injur, nu imi place asa tare sa invat.
uviTR2Y.png Ai avut vreodata orice fel de responsabilitati(descrie):Deocamndata doar sa invat a fost responsabilitatea mea.

uviTR2Y.png Pe care categorie/categorii ai fost activ/a in ultima perioada?(descrie-ti activitate): Inca in niciuna dar o sa viu activ in categoria "Timp Liber"
uviTR2Y.png Care categorie/proiect doresti sa ai sub responsabilitate?:Doresc sa am sub responsabilitate categoria "Timp Liber" 
uviTR2Y.png Cat de bine vorbesti engleza?(si alte dialecte):Cu engleza nu ma inteleg foarte bine, dar stiu sa vorbesc cat de cat, la fel si cu dialectele.
uviTR2Y.png Folosesti TS3? Ai un microfon activ?: Da, folosesc aceasta applicatie si am si un microfon activ.

uviTR2Y.png Pentru cat timp poti fi activ dupa ce esti acceptat?(zile, saptamani, luni, ani):Pot fii activ in fiecare zii.
uviTR2Y.png Metode pentru contact:TS3 si discord(il dau in privat).
uviTR2Y.png Ultima cerere:Nu am mai facut cereri.

Posted

Salut, @VaLentinRPG !

Din pacate aplicatia ta pentru functia de moderator este respinsa.

Inainte de a aplica la aceasta functie trebuie sa-ti creezi o reputatie pe aceasta comunitate si in acelasi timp sa faci parte dintr-un proiect (spre exemplu: Guardians of Gaming, GFX Team, Devil Harmony, etc.)

Revino cu o cerere peste o luna, asta in cazul in care indeplinesti criteriile necesare.

CSBD Team,

@nanelu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.