kidor21 Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Nick: Kidor Nume real: Rares Cati ani ai?: 16 Ce jocuri te joci? si cat de mult ca timp?(fiecare dintre ele): cs 1.6 de 6 ani csgo de 5 rocket league de 2 aproape lol de 2 genshin impact de 3 luni etc De unde esti?(tara si oras): Romania, Bucuresti Descrie-te(cel putin 50 de cuvinte): Sunt prietenos, ma inteleg cu oamenii foarte repede si sunt family frendly cat se poate de mult. Ii ajut pe altii si incerc sa nu creez certuri. Stau pe calculator cam toata ziua ca nu ai ce face este scoala online. Sunt destul de activ pe server , invitandu-i si pe ceilalti priteni ai mei sa se joace. Noteaza cateva din calitatile tale: ambitios, amuzant si deschis la noi idei Spune-ne cateva din defectele tale: incapatanat Ai avut vreodata orice fel de responsabilitati(descrie): am fost moderator pe mai multe servere de csgo si sunt licean la un liceu de pe 9 cred ca se explica 😃 Pe care categorie/categorii ai fost activ/a in ultima perioada?(descrie-ti activitate): timp liber , calculator, filme si teme Care categorie/proiect doresti sa ai sub responsabilitate?(alege din ACEASTA LISTA): orice cred Cat de bine vorbesti engleza?(si alte dialecte): daca ar fi sa zic as spune ca pot sa o vorbesc fluent si de scris la fel dar un pic mai incet cu scrisul. La engleza oricum urmeaza sa dau fc . Folosesti TS3? Ai un microfon activ?: Nu dar as putea si da am microfon Metode pentru contact: steam: Kidor Ultima cerere: asta este singura Link to comment Share on other sites More sharing options...
nanelu Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Salut, @kidor ! Inainte de a face o urmatoare cerere te-as ruga sa respecti criteriile impuse in topicul de mai jos, pe langa asta, pentru a avea sanse la functia de "Moderator" trebuie in primul rand sa te alaturi unui proiect (ex: GoG, Devil Harmony, GFX, etc). Pentru a face acest lucru ai o serie de sectiuni aici, insa te-as ruga sa respecti si criteriile de acolo (activitatea este pe primul loc ). https://csblackdevil.com/forums/forum/14654-staff-projects-apply/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts