Jump to content

[SPORT] Borussia Dortmund e gata să plătească o sumă imensă pentru un necunoscut de 17 ani pe care îl vrea şi Man. United


Recommended Posts

Borussia Dortmund este aproape să-l transfere pe mijlocașul de 17 ani al lui Birmingham, Jude Bellingham. , chiar dacă suma în discuţie este una foarte mare.

Borussia Dortmund v Paris Saint-Germain - UEFA Champions League Round of 16: First Leg

În plus, Manchester United este interesată şi ea de serviciile tânărului englez.

Nemții de pe Signal Iduna Park își doresc semnătura tânărului fotbalist și sunt gata să bage adânc mâna în buzunar. 22 de milioane de euro ar plăti Borussia pentru Bellingham și i-ar pregăti jucătorului un contract pe 5 ani, conform BBC Sport. 

Şi Manchester United și-a arătat interesul pentru aducerea lui Jude Bellingham pe Old Trafford. Oficialii "diavolilor" i-au prezentat mijlocașului baza de antrenament a clubului și i-au făcut cunoștință cu Sir Alex Ferguson.

Cu toate acestea, Borussia are prima șansă la transferul lui Bellingham, un argument în plus ar fi faptul că "galben-negrii" au un renume în promovarea și dezvoltarea tinerilor, iar cel mai bun exemplu este chiar Jadon Sancho, care a fost transferat în Germania tot la vârsta de 17 ani de la Man. City.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.