Jump to content

Recommended Posts

Posted

uviTR2Y.png Nume real:   Razvan Matac
uviTR2Y.png Cati ani ai?
: Am varsta de 14 ani
uviTR2Y.png Ce jocuri te joci? si cat de mult ca timp?(fiecare dintre ele): In special ma joc CSGO si samp dar mai mult ma joc CSGO Ca m 3 sau 4 ore.
uviTR2Y.png De unde esti?(tara si oras): Sunt din Romania Judetul GORJ Oras Targu Jiu
uviTR2Y.png Descrie-te(cel putin 50 de cuvinte): Salut,Ma numesc Razvan poecla mea e Razvy.Sunt un baiat care sta majoritatea timpului pe jocuri,imi place sa ma joc CSGO pe servere cu anumiti playerii si prieteni.Fac Caterinca cu ei si ma m gandit sa aplic pentru un grad pe acest server pentru a ajuta serverul cu un staff in plus.Nu vorbesc urat sau chestii de genu,sunt serios,calm si amuzant cand este nevoie.Ca m atat am avut de spus. La Revedere.
uviTR2Y.png Noteaza cateva din calitatile tale: Calitatile mele sunt;Seriozitatea,umorul,calmul si educatia
uviTR2Y.png Spune-ne cateva din defectele tale: Nu sunt perfec am cateva defecte ma enervez destul de repede dar daca e nevoie ma pot si calma am mentionat si mai sus.
uviTR2Y.png Pe care categorie/categorii ai fost activ/a in ultima perioada?(descrie-ti activitate):am fost CT
uviTR2Y.png Care categorie/proiect doresti sa ai sub responsabilitate?(alege din ACEASTA LISTA): Nu pot vedea lista
uviTR2Y.png Cat de bine vorbesti engleza?(si alte dialecte): Vorbesc bine engleza am facut engleza la scoala si putina pregatire.
uviTR2Y.png Folosesti TS3? Ai un microfon activ?: Desigur,am un microfon Trsut Emita Plus GXT252
uviTR2Y.png Metode pentru contact: Discord;RazvyDauDeRup#6216
uviTR2Y.png Ultima cerere: Nu am

Posted

Bună. Tu vrei Moderator cu un singur post pe forum? (și acela fiind la aplicația de mod). Acuma 16 ore ți-ai făcut cont, nu te cunoaște absolut nimeni. Nu ai cum să iei grad încă, ești prea nou, ai răbdare și poate în viitor vei obține șansa de a te face remarcat prin activitate, idei, etc. 

Posted
5 hours ago, DanaBudeanu said:

uviTR2Y.png Nume real:   Razvan Matac
uviTR2Y.png Cati ani ai?
: Am varsta de 14 ani
uviTR2Y.png Ce jocuri te joci? si cat de mult ca timp?(fiecare dintre ele): In special ma joc CSGO si samp dar mai mult ma joc CSGO Ca m 3 sau 4 ore.
uviTR2Y.png De unde esti?(tara si oras): Sunt din Romania Judetul GORJ Oras Targu Jiu
uviTR2Y.png Descrie-te(cel putin 50 de cuvinte): Salut,Ma numesc Razvan poecla mea e Razvy.Sunt un baiat care sta majoritatea timpului pe jocuri,imi place sa ma joc CSGO pe servere cu anumiti playerii si prieteni.Fac Caterinca cu ei si ma m gandit sa aplic pentru un grad pe acest server pentru a ajuta serverul cu un staff in plus.Nu vorbesc urat sau chestii de genu,sunt serios,calm si amuzant cand este nevoie.Ca m atat am avut de spus. La Revedere.
uviTR2Y.png Noteaza cateva din calitatile tale: Calitatile mele sunt;Seriozitatea,umorul,calmul si educatia
uviTR2Y.png Spune-ne cateva din defectele tale: Nu sunt perfec am cateva defecte ma enervez destul de repede dar daca e nevoie ma pot si calma am mentionat si mai sus.
uviTR2Y.png Pe care categorie/categorii ai fost activ/a in ultima perioada?(descrie-ti activitate):am fost CT
uviTR2Y.png Care categorie/proiect doresti sa ai sub responsabilitate?(alege din ACEASTA LISTA): Nu pot vedea lista
uviTR2Y.png Cat de bine vorbesti engleza?(si alte dialecte): Vorbesc bine engleza am facut engleza la scoala si putina pregatire.
uviTR2Y.png Folosesti TS3? Ai un microfon activ?: Desigur,am un microfon Trsut Emita Plus GXT252
uviTR2Y.png Metode pentru contact: Discord;RazvyDauDeRup#6216
uviTR2Y.png Ultima cerere: Nu am

Salut Razvan @DanaBudeanu , incantat sa cunosc o astfel de persoana dornica de a ni se alatura, inainte de toate sper sa petreci un timp frumos la noi in comunitate!

Poftim unele din cele mai bune servere unde te-ai putea distra impreuna cu amicii tai:

b_350_20_ffad41_e98100_000000_591f11.png        89.40.104.211:27015

b_350_20_ffad41_e98100_000000_591f11.png        89.46.123.86:27015

b_350_20_ffad41_e98100_000000_591f11.png        195.178.103.61:27015

Te astept cu o noua cerere peste 30 de zile in care ne poti spune si ce fel de experiente ai avut in acest timp, pentru ca vrem si este nevoie sa ne cunoastem inainte de toate!

De asemenea va astept impreuna pe serverul nostru TS3:      TS.CSBLACKDEVIL.COM

Unde puteti avea parte de un canal privat numai al vostru si impreuna va puteti strange mai multi jucatori de rank CSGO. Te astept sa ma cauti. O zi buna iti urez, pustane! ?

Maintain Your Creativity Reckoning Originality

Mentine-ti Creativitatea Recunoscand Originalitatea

XwUYJ4F.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.