Jump to content

Moto E6 Plus hands-on and review


Ghost Warrior
 Share

Recommended Posts

Design si constructie

Bateria vine ambalata separat si se poate inlocui! Revenind la telefon, acesta e realizat din plastic si nu e specificata nici un fel de protectie pentru ecran, desi e de sticla conform specificatiilor. Este totusi splash resitant – probabil daca scapati apa pe el e in siguranta, dar nu va sfatuiesc sa il testati intens. Senzorul Moto de pe spate ascunde senzorul de amprenta fizic, jos avem un port de incarcare microUSB din pacate, sus jack de 3.5mm, iar dreapta lateral butoanele de volum si cel de power. Cel de power are niste nervuri pe el. Camera de selfie este intr-un teardrop. E un telefon compact si usor. Banuiesc ca spatele de plastic lucios se zgarie repede, dar a venit direct cu o husa de cauciuc transparenta in pachet.

Software, specificatii si utilizare

Telefonul ruleaza Android 9 Pie si este foarte similar cu Android One, Motorola pastrand 95% din Android-ul stoc. Mai multe nu sunt de zis aici.

Procesorul folosit este un octa-core la 2Ghz Mediatek MT6762 Helio P22 realizat pe 12nm, alaturi de 4GB RAM si 64GB pentru stocare, din care 55GB sunt liberi la pornirea initiala. Suporta si card SD.

Telefonul functioneaza decent, tranzitiile sunt vizibile intre meniuri, dar nu deranjeaza. WhatsApp, Maps si YouTube – Senzorul de amprenta deblocheaza instant.

Ecran si sunet

Ecranul este un IPS LCD de 6.1 inch cu o rezolutie de 720×1560, iar pe fundal alb daca studiezi atent, pot observa pixelii – o problema pe care cu siguranta nu o va observa o persoana 50+ daca nu este cunoscatoare. Difuzorului ii lipseste basul, dar nu prea ai la ce sa astepti la pretul telefonului.

Camera foto

Pe spate sunt  doi senzori: unul de 13MP si unul de 2MP de adancime. Pentru selfie unul de 8MP.

Baterie

Capacitatea bateriei este de 3000mAh si vine insotit de un incarcator de 10W.

E6 Plus va primi minim Android 10

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.