kinlex Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Azi, am incercat si eu sa schimb tema, la forum am crezut ca era pentru background dar mi sa dat 3..Modalitai si am dat sub forma de Mobile.. ceva, akum apare total diferit si nu imi place si nu ma ajuta cu absolut nimic !! Se vede sper ca e in format de mobil si nu pot naviga eficient ..Nu imi apare aproape nimic, trebuie sa caut postari de mine ca sa pot sa intru la profilu meu nu mai pot face nimic uitati 3 print-uri..Si am facut acest topic sperand ca o sa ma ajutati pentru ca nu gasesc sa pun tema la loc. pe .. nu mai imi amintesc exact ce format !! Daca puteti si cu un print !! Sau orice ajutor va rog !! P.s: Nu e din vina pc-ului sau a browserului, asa am modificat din greseala si nu stiu sa fac am spus mai sus !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NapSteR Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 (edited) dai jos de tot la change theme si dai Deflection dupa ce dai full version ! de jos de tot Edited March 30, 2013 by bwNNN`s™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest revan micutz Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Uite-te la al 3-lea print al tau, daca ai vazut acolo unde scrie "Full Version", da-i click. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoobzoR Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Mai explicit Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinlex Posted March 30, 2013 Author Share Posted March 30, 2013 Va multumesc tuturor ! Problema rezolvata !! T/C Multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts