Sari la conținut
kenzzo-

[ Addons ] Zombie Plague

Recommended Posts

 • DESCRIERE
   
   
  Aceasta versiune este o modificare al clasicului plugin Zombie Plague 1.6.1, denumita Zombie Plague Special de catre Perfect Scrash. Pluginul original il gasiti aici. Acesta aduce in plus moduri noi precum Berserker, Predator, Bombardier Wesker, Spy si Dragon. Fiind un mod interesant am decis sa-i dau o tenta de ce se joaca in mare pe la noi, si anume sa includ anumite setari precum Level, Baza de date pentru salvarea levelului si ammo-pack-urilor, si altele.
   
   
  MODURI
   
   
  Moduri Normale: Simple Infection, Multiple Infection, Swarm Mode, Plague Mode, Armageddon 
  Moduri Speciale:Nemesis, Survivor, Assassin, Sniper, Berserker, Predator, Wesker, Bombardier, Spy, Dragon 
  Moduri Separate (La activare): Assassin Vs Sniper, Nightmare
   
   
  DESCRIERE CLASE SPECIALE
   
   
  Spoiler: Arata
   
   
  MODIFICARI ADUSE DE MINE
   
   
  Inclus un sistem de level 
  Inclus un mod de salvare al levelul-ui si ammo packs-ului intr-o baza de date (optional) 
  Inclus un log pentru level si ammo packs-uri 
  Inclus cvaruri pentru a putea seta nivelele pentru creste levelul*
   
  *se calculeaza dupa formula (zp_multiplier la puterea level inmultit cu zp_base_cost) - vezi cfg-ul pt detalii 
  *exemplu pt level 5: zp_multiplier = 3 la puterea level = 5 rezulta 243 inmultit cu 50 = 12150 ammo necesar (ca sa treci de la level 5 la level 6) 
   
  NOU V1.1:
   
   
  *Adaugat clase oameni, suport 100% 
  *Adaugat sistem VIP 
  *Adaugat clase de zombi/humani VIP 
  *Adaugat meniuri separate zombie/human/level up
   
   
  DETALII DESPRE MODIFICARI:
   
   
  In primul rand am adaugat un sistem VIP exclusiv acestui plugin, momentan are cateva facilitati clasice, pe viitor poate voi mai adauga altele. Astfel ca pentru a stabili ce primeste VIP-ul, am adaugat cateva cvaruri in zombie_plague_special.cfg si anume: 
   
  Spoiler: Arata
   
   
  De asemenea, acest sistem VIP l-am facut sa va usureze considerabil munca, si anume daca dati pe o perioada determinata de timp, el expira singur, se sterge singur din lista fara ca voi sa fiti nevoiti sa interveniti, sa retineti data la care expira. Daca spre exemplu, azi 26 / 7 / 2015 ia cineva VIP pentru o luna, implicit ii va expira pe data de 27 / 8 / 2015 (fix o luna), astfel ca voi veti adauga in vips.ini dupa modelul de mai jos: 
   
  "EDUTz" "testeteste" "bcdefghmnulio" "ab" 27082015
   
   
  dupa modelul 
   
  "nume" "parola" "litere" "regula" data_expirarii
   
   
  ATENTIE: LITERELE PUSE LE VOR PRIMI INTEGRAL, CA IN USERS.INI, puneti doar ce litere vreti sa aibe. Daca este admin deja, puneti ce litere are de admin + litera pusa de voi pt vip. De mentionat ca nu este necesar sa puneti neaparat vreo litera de admin. Puteti pune z (pt non admini) caci daca ei se afla in lista asta, tot vor primi VIP. Daca nu e clar, intrebati si va voi raspunde. Casuta: @ EDUTz 
   
  De asemenea, in afara adaugarii suplimentare a claselor human, am legat acest sistem VIP de aceste clase, astfel ca puteti aloca cu usurinta clase de zombi sau human doar VIP-urilor, nimeni altcineva putand sa le foloseasca in afara de VIPs. Implicit acest lucru a dus la modificarea unor native, iar ca voi sa le puteti adauga trebuie sa urmati modelul de mai jos pentru o functionare normala (de asemenea aveti sma-uri incluse in plugin ca exemplu). Daca nu va descurcati, intampinati probleme la adaugarea unei clase(sau item), postati aici sma-ul si va voi ajuta sa va rezolvati problemele. 
   
  In afara de cele prezentate mai sus, am modificat meniul principal, el contine tot ce aveti nevoie, alt meniu in plus nemaifiind necesar. 
   
  De mentionat ca fata de versiunea precedenta, am schimbat nativele, asa ca trebuie sa inlocuiti fisierele. 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

 • Navigare recentă   0 membri

  Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

About Us

➤CSBD COMMUNITY, a virtual world which continues to grow in the gaming world with a very high potential, where those who join us will become legends.

×
×
 • Creează nouă...