m!NNimaL. Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 In acest tutorial explicativ va voi arata care este diferenta intre Mod si Plugin . Dupa cum stiti cu totii , pluginurile nu au .dll ci au fisiere de tip : -.sma - aceste fisiere nu sunt compilate & pot fi modificate -.amxx - aceste fisiere sunt compilat & nu pot fi modificate ! Modurile au .dll , ati observat aceasta cand ati instalat niste moduri pentru server . Exemple de Moduri : -AdminMod -AmxModX -Booster -Webmod -LogD Si multe altele . Cand instalati un mod pentru server , ati observat ca trebuie sa adaugati o linie specifica modului respectiv in addons/metamod/plugins.ini . In concluzie , ca o constatare , Diferenta intre Mod si Plugin este ca Modurile au .dll iar Pluginurile nu au .dll , ci au fisiere de tip .sma & .amxx . *Cred ca este un tutorial complet , am ingrosat scrisul & am subliniat anumite cuvinte pentru a intelege esentialul . *Astept Pareri / Sugestii / Injurii cu bratele deschise , avand in vedere ca este al 4-lea tutorial al meu .
Recommended Posts