Jump to content

Recommended Posts

Posted

Asa este prestabilit fontul, dar daca ai vrea sa scoti in evidenta de exemplu literele N S R din numele tau cu acel font ai putea sa selectezi acele litere si sa le dai un "size" mai mare.

Posted

nu e asa mi se intampla la toate fonturile si nuti mai da cu parerea rippere !!!

Vezi ca te bate photoshopu amice , mai sunt o gramada care ii bate PS nu esti singur nu iti fa probleme!

Puteti sa ma faceti Ripp-er cat vreti , atata timp cat stiu ca nu sunt mi'se rupe!

Sa ma cautati pe DevianArt , "sGwHD" sa plangeti!

Posted (edited)

Eu cred ca pe voi va bate photoshopul. Baiatul a selectat din greseala sa scrie doar cu majuscule. Lasa id-ul de mess sa iti explic.

P.S. sgw hd daca nu erai ripper stiai chestia asta :)) dar se vede ca esti incepator in ps.

Edited by RemaKe
Posted (edited)

Eu cred ca pe voi va bate photoshopul. Baiatul a selectat din greseala sa scrie doar cu majuscule. Lasa id-ul de mess sa iti explic.

P.S. sgw hd daca nu erai ripper stiai chestia asta :)) dar se vede ca esti incepator in ps.

Sunt anumite fonturi care au doar MAJUSCULE deci pe tine te bate photoshopu ;)

Edited by sGw^HD
Posted (edited)

Copile citeste mai atent napster a zis ca i se intampla la toate fonturile asa ca nu imi vorbi mie despre photoshop.

Si gata cu off topic.

T.C.

Rezolvat.

Edited by RemaKe
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.