Costin Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 Impreuna cu bateria externa despre care v-am vorbit deja intr-un review anterior am primit de la Vetter, in teste, si doua suporturi auto pentru telefonul mobil. Acestea se numesc Universal Car Holder si AirVent XL. Le-am testat, le-am filmat si venim cu un scurt review despre ele. Pentru cei care nu stiu sau n-au citit review-ul anterior, ma autocitez: Vetter este o companie cu sediul in Hong Kong, dar nu e o companie chinezeasca clasica, ci una care promite produse de calitate. Pana acum, din ce am testat, se pare ca se tine de promisiune. Vreau sa va spun ca a ramas valabila concluzia. Acum sa trecem la cele doua suporturi auto. Universal Car Holder. Este un suport format, pe scurt, dintr-o ventuza, un brat mobil in orice directie si o clema care se deschide foarte mult, putand sa cuprinda cam orice smartphone de pe piata. OnePlus One-ul meu, care nu e deloc mic, a intrat fara probleme. Eh, fata de alte suporturi cu ventuza, cum mai gasim pe piata, asta are o ventuza lipicioasa care poate fi prinsa cam pe orice suprafata. Cu mentiunea ca aceasta ar trebui sa fie dreapta. Eu l-am prins chiar pe bord intr-o pozitie inclinata si a rezistat cateva ore fara sa cada. Avantajul lui e ca-l poti pune oriunde, sa-l ai la indemana si sa bata aerul rece de la ventilatie pe el. Costa 59 de lei la e-Day (cu transport gratuit). Intr-o vreme il aveau si la eMAG, poate revine pe stoc. AirVent XL. Este un suport pentru gurile de ventilatie. Se deschide destul de mult, la fel ca si precedentul, si telefonul meu n-a avut probleme in a se aseza in el. Are acele “mustati” care se prind pe gurile de ventilatie din cauciuc, deci nu iti vei zgaria nimic cu el. Avantajul lui e ca vei avea tot timpul telefonul rece. Stim cu totii ca daca se incarca si mai folosesti si GPS-ul acesta poate sa devina o tigaie incinsa. Din punctul meu de vedere ar putea avea si un mic inconvenient: daca lamelele de la gurile de ventilatie nu-s suficient de puternice si drumul e cu gropi, risti sa le rupi. Dar asta poate e doar teama mea. Costa 60 de lei la eMAG. Mai jos avem si partea video, pentru o demonstratie.
Recommended Posts