Jump to content

Recommended Posts

Posted
Impreuna cu bateria externa despre care v-am vorbit deja intr-un review anterior am primit de la Vetter, in teste, si doua suporturi auto pentru telefonul mobil. Acestea se numesc Universal Car Holder si AirVent XL. Le-am testat, le-am filmat si venim cu un scurt review despre ele. 

Pentru cei care nu stiu sau n-au citit review-ul anterior, ma autocitez:

Vetter este o companie cu sediul in Hong Kong, dar nu e o companie chinezeasca clasica, ci una care promite produse de calitate. Pana acum, din ce am testat, se pare ca se tine de promisiune.

Vreau sa va spun ca a ramas valabila concluzia. Acum sa trecem la cele doua suporturi auto.
vetter-universal-car-holder-550x550.jpg

Universal Car Holder. Este un suport format, pe scurt, dintr-o ventuza, un brat mobil in orice directie si o clema care se deschide foarte mult, putand sa cuprinda cam orice smartphone de pe piata. OnePlus One-ul meu, care nu e deloc mic, a intrat fara probleme.

Eh, fata de alte suporturi cu ventuza, cum mai gasim pe piata, asta are o ventuza lipicioasa care poate fi prinsa cam pe orice suprafata. Cu mentiunea ca aceasta ar trebui sa fie dreapta. Eu l-am prins chiar pe bord intr-o pozitie inclinata si a rezistat cateva ore fara sa cada.

Avantajul lui e ca-l poti pune oriunde, sa-l ai la indemana si sa bata aerul rece de la ventilatie pe el.

Costa 59 de lei la e-Day (cu transport gratuit). Intr-o vreme il aveau si la eMAG, poate revine pe stoc.

vetter-air-vent-xl-550x409.jpg
AirVent XL. Este un suport pentru gurile de ventilatie. Se deschide destul de mult, la fel ca si precedentul, si telefonul meu n-a avut probleme in a se aseza in el. :) Are acele “mustati” care se prind pe gurile de ventilatie din cauciuc, deci nu iti vei zgaria nimic cu el.

Avantajul lui e ca vei avea tot timpul telefonul rece. Stim cu totii ca daca se incarca si mai folosesti si GPS-ul acesta poate sa devina o tigaie incinsa. :) Din punctul meu de vedere ar putea avea si un mic inconvenient: daca lamelele de la gurile de ventilatie nu-s suficient de puternice si drumul e cu gropi, risti sa le rupi. Dar asta poate e doar teama mea.

Costa 60 de lei la eMAG.

Mai jos avem si partea video, pentru o demonstratie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.