Kaine.. Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Joc: CS 1.6 Nume dorit: Rs.CsBlackDevil.Com [since 2012] | Respawn | Numar de sloturi: 32/32 - 24/7 Mod de joc: CSDM /// RESPAWN /// DEATHMATCH /// Contact proprietar, administrator ( Y!M / Skype): capytalakaine Y!M /// bogdanel993 Caut: 1 / 2 persoane ce pot plati Hostul lunar , pot ajuta si eu cand e urgenta , po[CENSORED]re o asigur eu 24/24 full mai ales pe modul respawn , cine nu crede asta imi poate cere test si ofer pe orice server , eu populez serverele fara bani prin metode private am nevoie doar de 1 / 2 persoane sa plateasca host impreuna sau singuri Acces ftp si manager forum garantate. Classic si restu nu se merita in 2015 ori Respawn ori ZM 7
Alcooliks ;x Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Krond 24 sloturi banuiesc ca e cam 80 ron ; Tu doar faci serverul full sa inteleg ? Nu pui bani de host ?
Kaine.. Posted March 4, 2015 Author Posted March 4, 2015 Exact il fac full. (Bani pun dupa a 2 luna daca e nevoie) 1
CRAZE Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Exact il fac full. (Bani pun dupa a 2 luna daca e nevoie) Fă o demonstrație băeților, să știe cu cine au de aface Spuneai ca ai o metoda secretă, ce poate fi altceva decat redirecte sau boost ? Da marog, nu cred ca e treaba mea. 2
Kaine.. Posted March 4, 2015 Author Posted March 4, 2015 (edited) Nu e secreta , sunt dropuri care le fac prin metoda mea b-) , e simplu host platit # server full . # Se poate da T/C , am gasit server in comunitate plus ca DNS Rs e luat. Edited March 4, 2015 by Hunter-
Collector_# Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Deja mai exista un server RS.CSBLACKDEVIL.COM !
KENZO. Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Nu e secreta , sunt dropuri care le fac prin metoda mea b-) , e simplu host platit # server full . # Se poate da T/C , am gasit server in comunitate plus ca DNS Rs e luat. Topic inchis la cerere.
Recommended Posts