Jump to content
Facebook Twitter Youtube

[Game Over] pulse.exe

pulse.exe
 Share

Recommended Posts

Call Of Duty (COD) :

• Call of Duty
  • Call of Duty 2
  • Call of Duty 3
  • Call of Duty 4: Modern Warfare
  • Call of Duty: Modern Warfare 2
  • Call of Duty: Black Ops Este primul joc în care actiunea are loc în timpul Războiului Rece si, partial, în Razboiul din Vietnam. Este continuarea jocului World at War.
  • Call of Duty: Modern Warfare 3
  • Call of Duty: Black Ops II Este al noualea joc din seria Call of Duty si primul joc în care actiunea are loc în anul 2025.
  • Call of Duty: Ghosts Partial l-am terminat dar nu singur,cu ajutoru unui prieten !

Actiunea se petrece în principal, în timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial; începand cu Modern Warfare urmat de Modern Warfare 2 si Black Ops, stabilit în timpul Războiului Rece.

Wolfenstein:

• Return to Castle Wolfenstein Este vorba de activitatile diviziei Paranormal SS din Germania unde BJ Blazkowicz si Agentul ONE sunt capturati de catre nazisti , in timpul interogatoriului agentul One moare dar BJ reuseste sa scape din temnita.Atunci el lupta in drum din castel.De aici incep lucruri serioase,arme noi,zombie/oameni de omorat,misiuni palpitante ,A fost cel mai frumos FPS in perioada aia cand a aparut !
  • Wolfenstein (2009) Este vorba tot de B.J. Blazkowicz care fura un medalion , este capturat si din greseala activeaza puterea medalionului care ucide toti dusmani din apropriere !El scapa si se intoare la sediul OSA acolo afla ca medalionului ii trebuie niste cristale care se gasesc doar in Isenstadt. El este trimis acolo dar acoperirea lui este terminata de un informator necunoscut ,atunci el se intalneste cu Cercul Kreisau, un grup de rezistentă dedicat eliberareaIsenstadt de nazisti, si cu ei, si cu ei parcurge aproape toate misiunile !

Need For Speed:

• Need for Speed II A fost primul meu joc cu masini ! Ce sa va spun despre el ,acuma cu jocurile noi nu prea este captivant dar a fost la timpul lui !
  • Need for Speed Hot pursuit Este vorba de primu HOT PURSUIT , in care poti fugi de politie dar si sa fi politia si sa alergi tu pe cei care depasesc limita de viteza,este un joc foarte frumos cu o grafica medie !Si cu masini frumoase!
  • Need for Speed Porshe Este un joc unde afost promovat o singura marca de masina Porshe , unde gameplay-u a fost mai aprofundat ,de la grafica,la pilotarea masini in interior ! Jocu este foarte frumos ,este un fel de simulator pentru mine !
  • Need for Speed Underground Este vorba de curse de masini ilegale , nu prea a fost cine stie ce dar a fost frumos !
  • Need for Speed Underground 2  Jocul incepe pe un aeroport unde ai un Nissan 350Z unde trebuie sa niste curse pentru a strange bani sa iti cumperi o masina a ta ! In acest joc poti tuna masina de la sistem audio,kilometraj,neoane,usi Butterfly,un tuning foarte frumos!Orasul este impartit in 5 parti ,fiecare parte este deblocata prin avansarea carierei ,dar si partile customizabile si masinile sunt deblocate tot prin avansarea carierei!
  • Need for Speed Most Wanted Povestea incepe cu jucatorul care conduce un BMW M3 GTR spre orasul Rockport unde intalnes o fata Mia dar si politia ! Jucatorul cu BMW se intrece cu cativa soferi dar si cu Razor cel mai experimentat sofer din zona care are un Ford Mustang din ultima generatie !El se intrece si cu Razor ,dar Razor ii saboteaza masina ,astfel incat "esti" arestat de politie ,dar in scurt timp iti da drumu pentru ca nu au dovezi!Mia te ajuta ducandute la un depozit unde iti cumperi o masina noua ! Mia iti explica ca trebuie sa ii bati pe cei 15 soferi din Blacklist (Sonny, Taz, Vic, Izzy, Big Lou, Baron, Earl, Jewels, Kaze, Ming, Webster, JV, Ronnie, Bull)pentru a concura iar cu Razor sa ii ia masina inapoi dar pentru ca sa ii invinga trebuie sa faca curse/bountry/milestonuri ,dupa ce ia invins pe toti cei necesari ,jucatorul se intrece cu Razor,unde iti castigi cheile BMW-ului care a fost al tau !Apoi Mia se dezvaluie ca fiind o politista unde il aresteaza pe Razor! Dar il lasa pe jucator sa plece,dar ii spune ca toata politia din Rockport e pe urmele lui!In timpu urmariri Mia il suna pe jucator si ii spune ca daka vrea sa ia trb sa o ia pe un pod pe ju[CENSORED]te construit ,jucatoru sare cu BMw-u peste pod si scapa de politie ,asa ajunge in Most Wanted.
  •  NEed for Speed Carbon Este continuarea jocului Most Wanted unde jucatorul ajunge la un canion care duce la Palmont.Acolo el isi aminteste de timpu petrecut cu prieteni lui ! Orasul este impartit in 4 partie.Este "Fortuna", teritoriul Exotic care este controlat de WOLF împreună cu echipajul numit "T.F.K.",liderul este Wolf care conduce un Aston Martin DB9. Zona"Downtown"(Centrul), teritoriul Tuner care este controlat de KENJI si echipajul sau "Bushido",Kenji conducând o Mazda RX-7. Regiunea de sud a orasului Palmont este controlată inițial de ANGIE si echipajul său "21st Street",Angie conducând un Dodge Charger R/T. După înfrângerea celor 3 lideri acestia se alătură lui Darius si echipajului său "Stacked Deck",Darius conducând un Audi LeMans Quattro (R8) în încercarea de a-l răpune pe jucător.
  • Need for Speed ProStreet  Acum jucătorul nu mai e un fugar urmărit in fiecare clipă de politie, ci un adevărat pilot de curse de masini care concurează cu alti piloți pentru titlu mondial. Fiind un pilot de raliu, jucătorul trebuie să manevreze masina cu mai multă precizie deoarece, orice zgârietură sau lovitură aplicatắ masinii tale rămâne si în următoarea cursā. Jucătorul trebuie să cucerească cele 5 titluri de campion: pentru a deveni Drag King trebuie să îl învingi pe Karol Monroe (Ford Mustang), apoi pentru titlul de Grip King va trebui să îl învingi pe Ray Krieger (BMW M3 E92), urmează titlul de Drift King unde trebuie să îl învingi pe Aki Kimura (Mazda RX-7), pentru următorul titlu trebuie să îl învingi pe Nate Denver (Pontiac GTO) iar pentru ultimul titlu, cel de Showdown King să îl învingi pe Ryo Watanabe (Mitsubishi Lancer Evolution X). Need for Speed ProStreet este in mare parte un simulator de ultimă generație ce te face să-ți depăsesi limitele.
  • NEed for Speed Undercover  Acest joc reintroduce politia ,dar si un nou gen de manevrabilitate HDE(Heroic Driving Engine) în care poti face miscări spectaculoase ce sfidează legile realitătii.
  • Need for Speed Shift Jocul nu mai este la fel ,pare un racing-simulator unde se accentueaza abilitatile jucatorilor!
  • Need for Speed World (MMORG) : Este o combinare al jocurilor Most wanted si cabon ,de aia gasim replicile oraselor Rockport si Palmont ! Este bazat pe curse,tuning auto..Need For Speed World Online are cele mai multe masini sub licenṭǎ si cele mai multe moduri de joc din toată istoria seriei Need For Speed inclusiv si modul cooperativ în care o echipă de soferi sunt politisti si trebuie sǎ îi prindă pe ceilalṭi piloṭi.
  • Need for Speed  Hot pursuit  Vorbesc de cel nou (2010) Este un joc în care poti juca două cariere în acelasi timp fiind polițist si servind legea, ori să fii un vitezoman încălcând legile.Ce este cu totul nou sunt armele,de exemplu EMP,Spike Strip sau Road Block.Toate aceastea au câte 3 nivele fiecare fiind mai puternice si mai folositoare.
  • NEed for Speed Shift 2    Este un joc cu totul dedicat persoanelor care vor să devină piloți de curse legal. Este mai mult un simulator.
  • Need for Speed The run  este primul joc cu „quick-time events”. Pe lângă masinile puternice si aventura vitezei, are o poveste cu totul captivantă. Motto-ul :"Race for nothing"
  • NEed for Speed Most wanted (2012) Jocul a adus foarte multe controverse din partea fanilor,fiecare cu pareri impartite despre joc.Unii zic ca este un failure pentru ca nu are poveste,inamicii din lista Most Wanted nu au nume si politia revine cu un AI prea imbunatatit care face scaparea extrem de grea.Altii spun ca este bun pentru ca nu are poveste si este greu sa scapi de politie.Dupa spusele lor aceste aspecte face un joc de curse cu adevarat reusit,dandu-ti senzatia ca esti un "racer" adevarat.Sistemul de masini a fost schimbat si el acum nu le mai poti cumpara,dar le poti gasi in parcari gata pregatite pentru tine.

O sa revin si cu altele !

• I love it 12

• 3 weeks later...

Incearca Counter-Strike 1.6/Source/Global Offensive.

Nu cred ca exista nimeni care sa nu fi incercat CS 1.6. Source l-am incercat, nu mi-a placut, cat despre CSGO il ador, am jucat putin la un prieten si peste maxim o saptamana am sa mi-l cumpar si eu.

• I love it 2

Jocurile de strategie nu te pasioneaza? Incearca un age of mythology. E destul de interesant desi este un joc relativ vechi.

Seria Dead Space e super. Mie unul imi place deci o recomand. Vad ca esti fan Walking Dead, deci anumite faze din joc nu ar trebui sa'ti pice greu la stomac.

Incearca ceva de la TOM CLANCY's GAME SERIES. Vezi care iti face cu ochiul. Sunt destule.

Jocurile de strategie nu te pasioneaza? Incearca un age of mythology. E destul de interesant desi este un joc relativ vechi.

Seria Dead Space e super. Mie unul imi place deci o recomand. Vad ca esti fan Walking Dead, deci anumite faze din joc nu ar trebui sa'ti pice greu la stomac.

Incearca ceva de la TOM CLANCY's GAME SERIES. Vezi care iti face cu ochiul. Sunt destule.

Am avut o perioada cand am jucat Tom Clancy's Ghost Recon dar nu prea mi-a placut, decat multiplayer-ul. Dead Space 3 as incerca sincer, nu imi displace gametrailer-ul.

• I love it 2

Salutare,

Daca iti plac FPS-uri pe tema de razboi vechi , incearca Battlefield si sa nu uitam de Medal of Honor . Imi place sa vad pe cineva care a jucat Wolfestein si a inteles si povestea . Mai poti incerca si Far Cry.

As incerca jocurile propuse de tine cu mare placere doar sa nu-mi faca fite i3-ul. Far Cry 3 am incercat, mi-a placut dar cam plictisitor. 

• I love it 2

• 3 weeks later...
  • 3 years later...