StefanCrime Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 ø Modalitate de contact (Y!m / Skype): stefancrime@yahoo.com ø Produs(e) scoase la vânzare: Counter Strike ! ø Preţul produsului(elor): 3 euro ! ø Poze produs(e): ø Metodă de plată: Cod reincarcare ! ø Alte specificaţii: Produsele sunt Gifturi ! Nu am dat nici-un ban pe ele si de aceea le dau ieftin! Cine crede ca e teapa sa nu se bage ! Nu ma rog de voi sa cumparati ! ! !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanCrime Posted December 6, 2014 Author Share Posted December 6, 2014 Primul cumparator !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ultras Steaua Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 (edited) EDIT !!!! Acest Stefan Crime nu este Stefan Crime oficial !!!! In primul rand, Stefan Crime are adresa de email : stefan_crime1@yahoo.com Acesta este un scammer !!!!!! NU CUMPARATI DE LA EL !!!!! Edited December 6, 2014 by Drow 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr!m3 Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 (edited) Acesta este un impostor.Se foloseste de numele meu să dea țeapă la oameni. În scurt timp vei fi banat și vei fi raportat. Id-ul meu oficial este: stefan_crime1@yahoo.com NU cumpărați de la dânsul. Acelea sunt licențele mele, pe care le vând. NU sunt responsabil pentru acea adresă de email, nu îmi aparține. LISTA NESERIOSILOR (Nu incercati nici o forma de a pacali sau sa dati teapa). Rog maturitate. 35) stefancrime@yahoo.com - ID FALS - tepar ce se foloseste de numele meu. NU cumparati de la el! | Dovada: http://imgur.com/a/tc0XS Edited December 6, 2014 by Cr!m3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loading Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Vanzatorul in cauza a primit interdictie pe intregul forum! reclamatie: http://csblackdevil.com/forums/index.php?/topic/136766-scammer-%C8%9Bepar-pe-forum/#entry881999 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts