Jump to content

Recommended Posts

Posted

Eram redirectionat pe serverele din comunitate si ziceam ba astia is straini nu ma joc aici , pana in ziua cand a venit Sotchi.xD pe un alt server de ts3 si ma adus aici la camera de caterinca :))) , m-am imprietenit cu seth si am ramas ....

• I love it 1
Guest fantassy
Posted

Am aflat de CSBD de la noul meu prieten revan.:D

Posted

Eu am aflat de comunitate de la Lotru si o fata adA ..si am ramas cu lotru pe server ..el se certase cu seth ..era si loading cu noi ..si serverul a fost sters din gt si am decis sa raman la uratul de sethhh ahhaha si dupaia au facu serverul respawn ..si am ramas cu seth si loading am ridicat serverul si seth cu loading sa-u facut zombalai si am preluat eu serverul respawn un server bun.... Si va mai continua..seth uratul:)))))))

• I love it 3
Posted

Eu am aflat de comunitate de la Lotru si o fata adA ..si am ramas cu lotru pe server ..el se certase cu seth ..era si loading cu noi ..si serverul a fost sters din gt si am decis sa raman la uratul de sethhh ahhaha si dupaia au facu serverul respawn ..si am ramas cu seth si loading am ridicat serverul si seth cu loading sa-u facut zombalai si am preluat eu serverul respawn un server bun.... Si va mai continua..seth uratul:)))))))

Cel mai bun motiv pentru a ramane in CSBD :))

Lotru si Sethh au facut toata treaba ...=))

• 2 weeks later...
Guest CocaCola™
Posted

de la un prieten care a fost la școală veche acum e plecat

• I love it 1
Posted

Stiu aceasta comunitate aproape de 2 ani,am gasito pe internet,mi-a placut si miam deschis aici un server.De aici am aflat de CSBD.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.