Gangsta24 Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 Vand addons-ul lui hattrick rescris , adica script-ul a fost imbunatatit , au fost scoase errorile+vulnerabilitatile. Comenzile ascunse au fost fixate+comenzile redirect. Nu veniti aici ca am si eu ZombieOutstanding sau ce dq aveti voi , un addons fara script site este ca/cat , adica 0. Ce aveti voi este plin de comenzi ascunse si alte cacaturi , deci puteti sa aruncati la gunoi. Astept doritori. Imi rezerv dreptul de a vinde addons-ul , a fost platit. Precizez ca eu sunt singuru care detinem scruiptu functional si ultima versiune care a facut-o hattrick , plus toate bugurile au fost inlaturate. Ii multumesc pentru ajutorul acordat. UPDATE: Accept si schimburi cu licente/gift-uri jocuri/conturi steam/bani in firme de host etc.. Noul UPDATE 8 septembrie, MODUL FARA ERRORI / FARA COMENZI ASCUNSE NEW UPDATE: Noi optimizari aduse sv-ului , HOST TNI 500 FPS cu addons-ul pus ca la carte+12 jucatori on 470-500 FPS , deci imaginativa ca este 0 lag , se misca mai bine decat cand i-ati da reinstall fara plugin-uri. Incepand de astazi , nu mai accept intermediar , eu ma pot considera printre cei mai seriosi useri dupa acest forum , deci nu va fi nevoie. Dupa ce v-am pus addons-ul pe server nu sunt responsabil pentru picarea server-ului , asigurativa ca aveti host de la o firma "SRL/PFA" cu protectie DDOS si exploituri la zi. Nu vreau sa aud ca pica de la addons , fiindca nu pica de la addons , pica de la host-uri care sunt "parasute" , firme recomandate: TNI/KROND/0PING. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3v0uTT™ Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 Aici se comercializeaza (vand/schimba/cumpara) doar obiecte Steam. Topic inchis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts