Blazkowicz Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Joc: Counter Strike Nume dorit (in cazul in care serverul va ramane in comunitatea noastra): World.CsBlackDevil.com Numar de sloturi: Acest detaliu il discutam impreuna [ Fondatorii] Mod de joc: Clasic Contact proprietar, administrator ( Y!M / Skype): alex_malin@yahoo.com / st1xcusare Caut: 2 Fondatori , 3 Owneri , 30 Admini activi. Fondator : Un fondator beneficiaza de Gradul Fondator pe server , Grad Forum , FTP = 7 Euro Un fondator beneficiaza de Gradul Fondator pe server , Grad Forum = 5 Euro Owner : Un Owner beneficiaza de Gradul Owner pe server , Grad Forum = 3 Euro Va rog sa respectati modelul urmator : Pentru Fondator : Numele si Prenumele : Nick in joc : Varsta : Contact [ E-mail , Skype , Telefon ] : Cunostinte FTP: Ai mai detinut un server ? Experienta AMX: Pentru Owner : Numele si Prenumele : Nick in Joc : Varsta : Contact [ E-mail , Skype , Telefon ] Timp disponibil pe server : Experienta AMX : Pentru Admin : Numele Si Prenumele : Nick in joc : Varsta : Contact [ E-mail ] Timp disponibil pe server : Experienta AMX : Grade : Fondator/Detinator Owner Co-Owner Administrator Super-Moderator Moderator Helper Slot V.I.P Cerinte : Varsta minima 16 ani. Un comportament decent. [OPTIONAL] Admini ce pot dona vor primi UP in functie de suma. [OPTIONAL] In functie de boost-urile date primiti UP. Activitate pe server + Forum Nu am nevoie de oameni care se cred superiori / sufera. Bine ati venit ! 2
Al3x BaDuT Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 (edited) Numele si Prenumele : Alexandru Vlad Nick in Joc : RaZ. Varsta : 16 Contact [ E-mail , Skype , Telefon ] : alex.badut Timp disponibil pe server : 5-6 ore , poate chiar si mai mult Experienta AMX : 5 ani AMX , 3 ani FTP Daca vrei sa aflii mai multe add alex.badut si vorbim ! Edited August 20, 2014 by RaZ.
Blazkowicz Posted August 21, 2014 Author Posted August 21, 2014 Numele si Prenumele : Alexandru Vlad Nick in Joc : RaZ. Varsta : 16 Contact [ E-mail , Skype , Telefon ] : alex.badut Timp disponibil pe server : 5-6 ore , poate chiar si mai mult Experienta AMX : 5 ani AMX , 3 ani FTP Daca vrei sa aflii mai multe add alex.badut si vorbim ! # Acceptat , Vorbim pe skype.
robert22w Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 (edited) Numele si Prenumele : Dani Nick in Joc : Sk1Zz0 Varsta : 18 Contact [ E-mail , Skype , Telefon ] robert_cs12@yahoo.com robert.george319 0761930922 Timp disponibil pe server : 3 4 ore mai mult Experienta AMX : 6 ani + 1 an FTP Edited August 21, 2014 by robert22w
Zero16 Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Numele Si Prenumele : Andrei Razvan Nick in joc : Zero Varsta : 17 Contact [ E-mail ] Zeroandrey@yahoo.com Timp disponibil pe server : Cam 5 ore Experienta AMX : 80%
heimWerker Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Numele Si Prenumele : Stoica Nicu Nick in joc :Torreto Varsta :17 Contact [ E-mail ]: nu am dar imi voi face daca este nevoie! (skype torreto.dominic12) Timp disponibil pe server :6-8 ore Experienta AMX :4 ani
Blazkowicz Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 Numele si Prenumele : Dani Nick in Joc : Sk1Zz0 Varsta : 18 Contact [ E-mail , Skype , Telefon ] robert_cs12@yahoo.com robert.george319 0761930922 Timp disponibil pe server : 3 4 ore mai mult Experienta AMX : 6 ani + 1 an FTP Numele Si Prenumele : Andrei Razvan Nick in joc : Zero Varsta : 17 Contact [ E-mail ] Zeroandrey@yahoo.com Timp disponibil pe server : Cam 5 ore Experienta AMX : 80% Numele Si Prenumele : Stoica Nicu Nick in joc :Torreto Varsta :17 Contact [ E-mail ]: nu am dar imi voi face daca este nevoie! (skype torreto.dominic12) Timp disponibil pe server :6-8 ore Experienta AMX :4 ani Acceptat , imi cer scuze pentru absenta mea. Am avut niste probleme va astept pe messenger , ts , skype sa discutam. Aveti toate detaliile
Blazkowicz Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 Un moderator sa dea TC . Voi redeschide topicul dupa ce deschid serverul. Multumesc.
Recommended Posts