D. Argon Posted May 18, 2014 Share Posted May 18, 2014 (edited) Joc : Counter-Strike 1.6 Nume dorit : Left.CsBlackDevil.Com Numar de sloturi : 32 / 22 vedem cum se strâng banii. Mod de joc : Classic Contact proprietar, administrator : Y!M - okkyyy_argon Caut : Caut încă 2 deţinători şi 3 owneri + admini pentru server. Model cerere deţinător : Nick : Nume Real : Ce sumă poţi dona ? : În ce reţea poţi dona ? (de perferat Vodafone - Cosmote) : Y!M : Vârstă : Te poţi ocupa de server ? nu îl vei lăsa baltă ? : Eşti pregătit să faci ceva serios ? : Model cerere owner : Nick : Nume Real : Y!M : Vârstă : Ce sumă poţi dona ? : Eşti pregătit să faci ceva serios ? : Model cerere admin : Nick : Nume Real : Poţi dona pentru server ? (nu este obligatoriu) : Cât timp vei sta online pe server ? : În ce interval de ore poţi admina pe server ? : Câţi ani ai ? : Primele 4 cifre din cnp : De ce crezi că meriţi admini pe acest server ? : Experienţă CS : Experienţă AMXX : Preţuri : Deţinător - 7euro OwneR - 5 euro Admini - 2 euro (doar dacă poţi) Ofer : Deţinător : Acces ftp + Manager CS 1.6 OwneR : Acces user.ini + Manager CS 1.6 Admini : Ofer grade de la Moderator în sus pentru cei care donează. Gradele vor fi aşa : Deţinător OwneR Co-OwneR Veteran V.I.P Mareşal Super-Moderator Moderator Helper Admini în probe Slot Dacă nu doriţi să faceţi ceva professional şi nu vreţi să donaţi vă rog să nu faceţi cerere de owner deţinător ! Nu accept motive nu am banii acum sau dau mai târziu. Mulţumesc de înţelegere ! Edited May 18, 2014 by D. Argon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
C3LL Posted May 18, 2014 Share Posted May 18, 2014 (edited) Nick : C3LL Nume Real : Mitroi IonutPoţi dona pentru server ? (nu este obligatoriu) : nu este obligatoriu Cât timp vei sta online pe server ? : Daca voi fi acceptat .. :-? pai in jur de 5-6 ore .. ( posibil nu voi fi non-stop am si alte probleme nu doar cs ma intelegeti )În ce interval de ore poţi admina pe server ? : all day , oricand Câţi ani ai ? : 15Primele 3 cifre din cnp : 199 De ce crezi că meriţi admini pe acest server ? : am foarte multa experientaExperienţă CS : 5 aniExperienţă AMXX : 3 ani + Edited May 18, 2014 by C3LL Link to comment Share on other sites More sharing options...
D. Argon Posted May 18, 2014 Author Share Posted May 18, 2014 Nick : C3LL Nume Real : Mitroi Ionut Poţi dona pentru server ? (nu este obligatoriu) : nu este obligatoriu Cât timp vei sta online pe server ? : Daca voi fi acceptat .. :-? pai in jur de 5-6 ore .. ( posibil nu voi fi non-stop am si alte probleme nu doar cs ma intelegeti ) În ce interval de ore poţi admina pe server ? : all day , oricand Câţi ani ai ? : 15 Primele 3 cifre din cnp : 199 De ce crezi că meriţi admini pe acest server ? : am foarte multa experienta Experienţă CS : 5 ani Experienţă AMXX : 3 ani + Acceptat, te rog să adaugi id-ul okkyyy_argon pentru a ţine legătura ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrei800 Posted May 18, 2014 Share Posted May 18, 2014 (edited) Nick :Baw# Nume Real :andreiPoţi dona pentru server ? (nu este obligatoriu) :da dar mai incoloCât timp vei sta online pe server ? :cam tot timpuÎn ce interval de ore poţi admina pe server ? :cam tot timpu Câţi ani ai ? :18Primele 3 cifre din cnp :199 De ce crezi că meriţi admini pe acest server ? :nush,vreau sa adminezExperienţă CS :6 aniExperienţă AMXX :6 ani (Cand am inceput sa joc cs am luat admin pe un sv , si am vazut ca ma pricep) p/s nu mere mesu, pm Edited May 18, 2014 by andrei800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D. Argon Posted May 18, 2014 Author Share Posted May 18, 2014 Nick :Baw# Nume Real :andrei Poţi dona pentru server ? (nu este obligatoriu) :da dar mai incolo Cât timp vei sta online pe server ? :cam tot timpu În ce interval de ore poţi admina pe server ? :cam tot timpu Câţi ani ai ? :18 Primele 3 cifre din cnp :199 De ce crezi că meriţi admini pe acest server ? :nush,vreau sa adminez Experienţă CS :6 ani Experienţă AMXX :6 ani (Cand am inceput sa joc cs am luat admin pe un sv , si am vazut ca ma pricep) p/s nu mere mesu, pm Respins, ai minţit cu vârsta ai zis că ai 18ani şi cnp-ul tău este 199 şi lui C3LL aşa ia fost cnp-ul şi el are 15ani + că nu prea cred că eşti atât de experimentat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veneandre Posted May 18, 2014 Share Posted May 18, 2014 (edited) Nick :-UCS-Six Nume Real :andreiPoţi dona pentru server ? (nu este obligatoriu) :da mai incoloCât timp vei sta online pe server ? :depindeÎn ce interval de ore poţi admina pe server ?:aproape tot timpu Câţi ani ai ? :15Primele 3 cifre din cnp :199 De ce crezi că meriţi admini pe acest server ? :Vreau sa adminez:)Experienţă CS :5 aniExperienţă AMXX :4 ani Edited May 18, 2014 by Veneandre Link to comment Share on other sites More sharing options...
D. Argon Posted May 18, 2014 Author Share Posted May 18, 2014 Nick :-UCS-Six Nume Real :andrei Poţi dona pentru server ? (nu este obligatoriu) :da mai incolo Cât timp vei sta online pe server ? :depinde În ce interval de ore poţi admina pe server ?:aproape tot timpu Câţi ani ai ? :15 Primele 3 cifre din cnp :199 De ce crezi că meriţi admini pe acest server ? :Vreau sa adminez:) Experienţă CS :5 ani Experienţă AMXX :4 ani Respins, eşti andrei800 pe cine crezi că păcăleşti ? nu ţea mers vârsta cu 18ani acum vi şi spui că ai 15ani şi pui cnp-ul lui C3LL jalnic, lasă de acum în colo se vor cere primele 4 cifre din cnp ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
D. Argon Posted May 18, 2014 Author Share Posted May 18, 2014 Nick : jeT. Nume Real : Robert Poţi dona pentru server ? (nu este obligatoriu) : pe parcurs da populez servarul Cât timp vei sta online pe server ? : 10h În ce interval de ore poţi admina pe server ? :7-17 Câţi ani ai ? : 17 Primele 4 cifre din cnp :PM De ce crezi că meriţi admini pe acest server ? : pentu ca ma pricep Experienţă CS : 6 ani Experienţă AMXX 4 ani Man doresc VIP voi aduce multi playeri tin redirecte si pe parcurs poate donez! Ok, acceptat V.I.P add : okkyyy_argon Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinkyNesquiK Posted May 18, 2014 Share Posted May 18, 2014 Nick : KinkyNesquiK Nume Real : RaduPoţi dona pentru server ? (nu este obligatoriu) : DaCât timp vei sta online pe server ? : 2-4 ore pe ziÎn ce interval de ore poţi admina pe server ? : dimineata si seara Câţi ani ai ? : 20Primele 4 cifre din cnp : pm De ce crezi că meriţi admini pe acest server ? : ExperientaExperienţă CS : 9 aniExperienţă AMXX : 7 ani Link to comment Share on other sites More sharing options...
D. Argon Posted May 19, 2014 Author Share Posted May 19, 2014 Nick : KinkyNesquiK Nume Real : Radu Poţi dona pentru server ? (nu este obligatoriu) : Da Cât timp vei sta online pe server ? : 2-4 ore pe zi În ce interval de ore poţi admina pe server ? : dimineata si seara Câţi ani ai ? : 20 Primele 4 cifre din cnp : pm De ce crezi că meriţi admini pe acest server ? : Experienta Experienţă CS : 9 ani Experienţă AMXX : 7 ani Acceptat ne auzim pe mess, ID : okkyyy_argon Link to comment Share on other sites More sharing options...
@_@ DaRk- Posted May 25, 2014 Share Posted May 25, 2014 Nick : @_@ DaRk- Nume Real : DenisPoţi dona pentru server ? (nu este obligatoriu) : nuCât timp vei sta online pe server ? : 3-6 ore pe ziÎn ce interval de ore poţi admina pe server ? : dimineata si seara Câţi ani ai ? : 17Primele 4 cifre din cnp : pm De ce crezi că meriţi admini pe acest server ? : ExperientaExperienţă CS : 5 aniExperienţă AMXX : 3 aniDar eu nu am mes am skype :alkatraz.alkatraz3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D. Argon Posted May 31, 2014 Author Share Posted May 31, 2014 Nick : @_@ DaRk- Nume Real : Denis Poţi dona pentru server ? (nu este obligatoriu) : nu Cât timp vei sta online pe server ? : 3-6 ore pe zi În ce interval de ore poţi admina pe server ? : dimineata si seara Câţi ani ai ? : 17 Primele 4 cifre din cnp : pm De ce crezi că meriţi admini pe acest server ? : Experienta Experienţă CS : 5 ani Experienţă AMXX : 3 ani Dar eu nu am mes am skype :alkatraz.alkatraz3 Acceptat, vă rog ceilaţi care aţi făcut cerere şi aţi fost acceptaţi să îmi daţi add : okkyyy_argon ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts