Sari la conținut

Quizzes

Categorii

 1. GEOGRAFIE

  Întrebările și răspunsurile noastre privind chestionarea online a geografiei oferă fapte educaționale și răspunsuri precise despre informații și evenimente din întreaga lume. Quiz-urile din domeniul Geografiei includ întrebări despre animale, catastrofe naturale, natură, oceane și continente, țări și capitale precum Londra, Marea Britanie și Washington, Statele Unite ale Americii etc.

  5
  quizzes
 2. ISTORIE

  Copiii, adolescenții și adulții pot învăța fapte și informații importante despre istoria noastră. Întrebările noastre interesante se bazează pe repere și evenimente recunoscute în istorie, inclusiv războaie și bătălii care au avut loc în întreaga lume în țări precum Marea Britanie și Statele Unite ale Americii.

  5
  quizzes
 3. PUB Quiz

  CSBD le ureaza bun venit tuturor maeștrilor de teste de cultura generala din întreaga comunitate. Distreaza-te cu prietenii cu o gama larga de pub-uri cu intrebari si raspunsuri, de la usor la greu, pentru a se potrivi tuturor varstelor.

  4
  quizzes
 4. FAMILIE

  Întrebările noastre vă oferă o selecție a celor mai amuzante, mai simple și cele mai bune întrebări pentru fete, băieți, adolescenți și adulți.

  3
  quizzes
 5. TRIVIA Quiz

  Testele noastre Trivia sunt distractive, deoarece acoperă o mulțime de subiecte, inclusiv știința, geografia, istoria, sportul, matematica, Crăciunul, cunoștințele generale, muzica pop, filmele, celebritățile, capitalele țărilor, orase.

  6
  quizzes
 6. AMUZANTE

  Testele Fun vă vor oferi câteva dintre cele mai distractive, mai amuzante, cele mai bune și cele mai ușoare întrebări din categoriile noastre de testări.

  2
  quizzes
 7. MUZICA

  Cine își amintește vechile hituri clasice din anii '80, cele de Crăciun, recunoscand versuri, single-uri și albume de la cei mai renumiți cântăreți și grupuri din anii șaizeci, șaptezeci, optzeci, nouăzeci...

  4
  quizzes
 8. FILME

  Testele noastre includ un intrebari despre filme de Crăciun, Disney, precum și cele mai noi filme.

  14
  quizzes
 9. DESIGN

    Testele noastre includ întrebări despre design, culori și efecte.

  2
  quizzes
 10. 8
  quizzes
 11. 12
  quizzes
 12. 2
  quizzes
 13. ANIMAL PLANET

  Ce știți despre regatul animalelor?

  2
  quizzes
 • Quiz Statistics

  69
  Quizzes
  721
  Questions
  5,289
  Plays
  212
  Comentarii
×
×
 • Creează nouă...

Informații Importante

By using this site, you agree to our Termeni de Utilizare.