Sari la conținut
CSBD NEWS
 • CSBD Community in partnership with Krond Solutions: counterstrike 1.6 servers - 12 euros
 • RECRUTĂM MODERATORI

  Dacă dorești să faci parte din echipa CSBLACKDEVIL te așteptăm cu o cerere!
  Aplica aici

  Zombie Plague 6.2

  Recommended due to the high level of professional development and configuration, designed to create a luxurious atmosphere of the most played game in the world, we help lovers zombie mode and offer for sale Zombie Plague 6.2 addons.
  Buy Addons

  Quizzes

  Categorii

  1. GEOGRAFIE

   Întrebările și răspunsurile noastre privind chestionarea online a geografiei oferă fapte educaționale și răspunsuri precise despre informații și evenimente din întreaga lume. Quiz-urile din domeniul Geografiei includ întrebări despre animale, catastrofe naturale, natură, oceane și continente, țări și capitale precum Londra, Marea Britanie și Washington, Statele Unite ale Americii etc.

   5
   quizzes
  2. ISTORIE

   Copiii, adolescenții și adulții pot învăța fapte și informații importante despre istoria noastră. Întrebările noastre interesante se bazează pe repere și evenimente recunoscute în istorie, inclusiv războaie și bătălii care au avut loc în întreaga lume în țări precum Marea Britanie și Statele Unite ale Americii.

   5
   quizzes
  3. PUB Quiz

   CSBD le ureaza bun venit tuturor maeștrilor de teste de cultura generala din întreaga comunitate. Distreaza-te cu prietenii cu o gama larga de pub-uri cu intrebari si raspunsuri, de la usor la greu, pentru a se potrivi tuturor varstelor.

   4
   quizzes
  4. FAMILIE

   Întrebările noastre vă oferă o selecție a celor mai amuzante, mai simple și cele mai bune întrebări pentru fete, băieți, adolescenți și adulți.

   3
   quizzes
  5. TRIVIA Quiz

   Testele noastre Trivia sunt distractive, deoarece acoperă o mulțime de subiecte, inclusiv știința, geografia, istoria, sportul, matematica, Crăciunul, cunoștințele generale, muzica pop, filmele, celebritățile, capitalele țărilor, orase.

   6
   quizzes
  6. AMUZANTE

   Testele Fun vă vor oferi câteva dintre cele mai distractive, mai amuzante, cele mai bune și cele mai ușoare întrebări din categoriile noastre de testări.

   2
   quizzes
  7. MUZICA

   Cine își amintește vechile hituri clasice din anii '80, cele de Crăciun, recunoscand versuri, single-uri și albume de la cei mai renumiți cântăreți și grupuri din anii șaizeci, șaptezeci, optzeci, nouăzeci...

   4
   quizzes
  8. FILME

   Testele noastre includ un intrebari despre filme de Crăciun, Disney, precum și cele mai noi filme.

   8
   quizzes
  9. DESIGN

     Testele noastre includ întrebări despre design, culori și efecte.

   2
   quizzes
  10. 6
   quizzes
  11. 9
   quizzes
  12. 2
   quizzes
  13. ANIMAL PLANET

   Ce știți despre regatul animalelor?

   1
   quiz
  • Quiz Statistics

   57
   Quizzes
   609
   Questions
   4700
   Plays
   197
   Comentarii

  ABOUT US

  7hj2E9e.png

  CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 60k members in continuous expansion, coming from different parts of the world.

  Donate for a beerbeer-icon.png

   

  News & Updates

  ×
  ×
  • Creează nouă...