Sari la conținut

 

Mr.Sebby Mr.Sebby

Ex02qWD.png

ENG:
 

Disclaimer: please if you consider this topic is in the wrong category and disturbs in any way you can freely move or delete it.

Hello, starting from today Overwatch Project opened it's gates! Here you can find:

 1. Soon an youtube community channel(we will open it next week)
 2. Showing off gaming moments(record a pentakill and post it there, we will feature on CSBD community youtube): https://csblackdevil.com/forums/forum/13960-overwatch-your-gaming-moment/
 3. Gaming moments analysis: https://csblackdevil.com/forums/forum/13961-analyze-gaming-moments/ (like demos, youtube moments, everything)
 4. Battles in-game: https://csblackdevil.com/forums/forum/13963-battles-1v1/

We plan very seriously to develop a base for games in an unique fashion, we intend after a very short while(for sure untill Christmas!) to reward all the users from the categories with:

 1. Badges
 2. Icons
 3. Promotions
 4. Advertisments(on youtube channel) - avalaible for users and servers
 5. Money

 

We are the spark that ignite the Phoenix feathers
We are Overwatch

 
RO:
 
Disclaimer: va rog daca considerati ca acest topic este in categoria gresita si deranjeaza in orice cale voi puteti liberi sa il mutati sau stergeti.

Salutare, incepand de astazi Proiectul Overwatch si-a deschis portile! Aici puteti sa gasiti:

 1. In curand un canal youtube comunitar(o sa il deschidem saptamana viitoare)
 2. Aratati-va momentele de joc(inregistrati un pentakill si postati-l aici, noi o sa il aratam pe canalul youtube CSBD): https://csblackdevil.com/forums/forum/13960-overwatch-your-gaming-moment/
 3. Revizuieste momente de joc(analizare): https://csblackdevil.com/forums/forum/13961-analyze-gaming-moments/  (precum demo-uri, momente youtube, totul)
 4. Battle-uri in-joc: https://csblackdevil.com/forums/forum/13963-battles-1v1/

Planuim serios sa dezvoltam o baza pentru jocuri intr-un mod unic, intentionam ca dupa un timp foarte scurt(cu sigurana pana de Craciun!) sa rasplatim toti utilizatorii de la categorii cu:

 1. Medalii
 2. Iconite
 3. Promovarii
 4. Reclama(pe canalul youtube) - valabil pentru useri si servere
 5. Bani

Noi suntem scanteia care aprinde penele Phoenix-ului
Noi suntem Overwatch

 

 

myCro 🐺 myCro 🐺

Gala CsBlackDevil 2019: Nomenees of the Year is coming soon!

REVAN REVAN

Quizzes

Categorii

 1. GEOGRAFIE

  Întrebările și răspunsurile noastre privind chestionarea online a geografiei oferă fapte educaționale și răspunsuri precise despre informații și evenimente din întreaga lume. Quiz-urile din domeniul Geografiei includ întrebări despre animale, catastrofe naturale, natură, oceane și continente, țări și capitale precum Londra, Marea Britanie și Washington, Statele Unite ale Americii etc.

  2
  quizzes
 2. ISTORIE

  Copiii, adolescenții și adulții pot învăța fapte și informații importante despre istoria noastră. Întrebările noastre interesante se bazează pe repere și evenimente recunoscute în istorie, inclusiv războaie și bătălii care au avut loc în întreaga lume în țări precum Marea Britanie și Statele Unite ale Americii.

  3
  quizzes
 3. PUB Quiz

  CSBD le ureaza bun venit tuturor maeștrilor de teste de cultura generala din întreaga comunitate. Distreaza-te cu prietenii cu o gama larga de pub-uri cu intrebari si raspunsuri, de la usor la greu, pentru a se potrivi tuturor varstelor.

  2
  quizzes
 4. FAMILIE

  Întrebările noastre vă oferă o selecție a celor mai amuzante, mai simple și cele mai bune întrebări pentru fete, băieți, adolescenți și adulți.

  1
  quiz
 5. TRIVIA Quiz

  Testele noastre Trivia sunt distractive, deoarece acoperă o mulțime de subiecte, inclusiv știința, geografia, istoria, sportul, matematica, Crăciunul, cunoștințele generale, muzica pop, filmele, celebritățile, capitalele țărilor, orase.

  2
  quizzes
 6. AMUZANTE

  Testele Fun vă vor oferi câteva dintre cele mai distractive, mai amuzante, cele mai bune și cele mai ușoare întrebări din categoriile noastre de testări.

  1
  quiz
 7. MUZICA

  Cine își amintește vechile hituri clasice din anii '80, cele de Crăciun, recunoscand versuri, single-uri și albume de la cei mai renumiți cântăreți și grupuri din anii șaizeci, șaptezeci, optzeci, nouăzeci...

  2
  quizzes
 8. FILME

  Testele noastre includ un intrebari despre filme de Crăciun, Disney, precum și cele mai noi filme.

  2
  quizzes
 9. DESIGN

    Testele noastre includ întrebări despre design, culori și efecte.

  2
  quizzes
 10. 2
  quizzes
 11. 2
  quizzes
 • Quiz Statistics

  21
  Quizzes
  237
  Questions
  1898
  Plays
  133
  Comentarii

About Us

➤CSBD COMMUNITY, a virtual world which continues to grow in the gaming world with a very high potential, where those who join us will become legends.

×
×
 • Creează nouă...