sTrongTV

Manager CS 1.6

Reputație Comunitate

0 Neutral

Despre sTrongTV

Vizitatori Recenți Profil

29 citiri profil
 1. sTrongTV

  Cerere Plugin VIP

  * Nume: - * Versiunea: - * Descriere: As dorii un plugin de vip, care vip-ul sa aiba x2 dmg, sa primeasca 10 hp pe kill si sa poata face bhop. * Serverul care are nevoie de support (Server din CSBD .) Gungame.csblackdevil.com
 2. sTrongTV

  Model cerere unban

  Numele tau: IP si STEAMID(status in consola): Data/ora cand ai fost banat. De ce ai fost banat:
 3. sTrongTV

  Regulament

  Regulament playeri: 1. Nu aveti voie sa va urcati pe mapa unde se presupune bug 2. Nu stresati adminii cu slap, slay. Daca primiti slay o sa primit level down si ramaneti in urma. 3. Donatiile sunt folosite pentru intretinerea serverului, boost, host etc. 4. Daca considerati ca banul primit este fara motiv/dovada, sunteti liberi sa pentru a face a reclamatie sau cerere unban. Regulament admini: 1. Nu acordati ban pentru chestii de genul (da-mi ban, n-ai tupeu) 2. Orice jignire adusa la adresa unui admin/vip este sanctionata cu gag prima data(5 minute) dupa urmat de ban 120 minute. Exemple: [CENSORED], copil spart, idiot, etc 3. Nu este nevoie sa schimbati mapa decat daca este foarte mare si nu sunt destui playeri, o schimbati fara vot. 4. Odata ce faceti ss si acordati ban, player-ul are 24h sa faca cerere unban sau ramane banat. 5. Sa aveti dovezi concrete pentru orice ban acordat.
 4. Orice reclamatie adusa unui admin trebuie sa contina o dovada concreta, Poza/video. Numele tau: Nume admin: Data/ora si mapa: Dovada: Motivul:
 5. sTrongTV

  Model Cerere Admin

  Orice cerere este verificata, odata ce ai aplicat o sa fi chemat pe Discord voce. Daca nu ai microfon ai respins, varsta minima este de 16 ani. Nume: Nickname(numele dupa joc): Varsta: Link gametracker(click) :
 6. sTrongTV

  Boost

  Orice boost este rugat sa fie postat aici, exemplu Boost, azi 25/6/2020, ora 2:34 cu numele strong