Sari la conținut

Hoffmann

Manager CS 1.6
  • Număr conținut

    242
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Country

    Romania

7 Urmăritori

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Hoffmann's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

34

Reputație Comunitate

  1. Hoffmann

    SalutFrt

    @Spike94 ... e doar bunnyhop, daca mai umbla cu nasoale il ard. @SalutFrt .... sterge cfg-ul, pune un cs curat chiar daca nu ai steam, pune un wg din nou si vezi daca poti intra pe server. Astept raspuns de la tine.
  2. Hoffmann

    SalutFrt

    https://file.io/IQdsUAY8WST3 Lasa IP sa-ti scot ban-ul, ca sa il afli deschizi o pagina de google si scrii "what is my ip", intri pe unul din primele doua site-uri care ti le da la rezultate si lasa IP aici.
  3. Hoffmann

    SalutFrt

    Pune wg si pun si eu demo apoi. Ai 48 de ore sa pui wg.
  4. Salutare tuturor care mai citesc acest forum, Avand in vedere ca numarul de jucatori din ultima perioada este extrem de mic propun ca schimbarea mapelor sa nu se mai faca automat. E enervant sa intre un admin din 30 in 30 de minute si sa schimbe mapa pentru ca se chinuie 4 jucatori sa joace css_aztec. In acest sens propun ca mapa principala sa ramana css_dust2x2 si sa nu se mai schimbe. Daca se doreste alta mapa atunci o va schimba adminul de pe server sau va pune o mapa mica inainte sa iasa. Si poate facem ceva si in privinta jucatorilor ca is putini rau de tot indiferent de ora sau daca e weekend sau nu.,
  5. Eu nu inteleg de ce va mai bateti capul cu cei care joaca cu wall si vorbesc ca pe maidan cu adminii / jucatorii....astia nu merita a doua sansa. Apropo....amx_pika mai este ?
  6. Hoffmann

    unbun

    Da, alea sunt.
  7. Hoffmann

    unbun

    Iti facusem poze si ai iesit de pe server. Lasa-mi steamID pentru unban.
  8. Hoffmann

    Probleme server

    E sambata seara, lumea ar juca un cs iar serverul e down.....hai sa schimbam panarama aia de host, sa ne luam unul unde au altii carora nu le pica serverul din cauza hostului. Hai sa avem un server ca lumea, ce ziceti ?
  9. Hoffmann

    Probleme server

    E down serverul......
  10. Salutare, Tocmai ce am iesit de pe server, se pare ca are cateva probleme care se manifesta la toti jucatorii prezenti in acel moment : 1. Daca se schimba harta dureaza cam 1 minut pana se schimba 2. Se blocheaza aleatoriu timp de 3 - 5 secunde in timpul rundei 3. La fiecare final de runda se blocheaza 5 - 7 secunde
  11. Our server doesn`t have this IP address. Probably you post on wrong forum. This in the server you are looking for : https://www.gametracker.com/server_info/51.91.172.193:27015/ This is the correct web address : https://csblackdevil.com/forums/forum/14978-respawn-»-respawn/ Topic closed.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

By using this site, you agree to our Termeni de Utilizare.