Sari la conținut

Hoffmann

Manager CS 1.6
 • Număr conținut

  126
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

13 Iron IV

2 Urmăritori

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Nu ne intereseaza alte comunitati, esti liber sa joci acolo fara sa dai wg. E de datoria ta sa te asiguri ca ai un cs curat si ca iti functioneaza corect un scan cu wargods. In concluzie, nu poti sa dai wg, deci ban-ul ramane. Topic closed.
 2. La ce sa-ti raspunda ? La neprezentare de wg ? Fa wg si pune link aici.
 3. @[email protected] ... ai schimbat titlul topicului dar tot degeaba, am modificat eu. 3. Respectă titlul topicului: [Reclamatie Admin] Nick-ul adminului.
 4. Citat din regulament si cu asta am zis tot : "[!] Comenzile intre ADMINI sau pe voi INSIVA sunt strict INTERZISE ! ( REMOVE )" @[email protected] ... te rog sa respecti modelul de reclamatie, titlul topicului trebuie sa fie altul , te rog sa modifici : Sunt total de acord cu scoaterea gradului lui @XeNd2O4Re fara posibilitate de redobandire. Deasemenea nu sunt interesat de nici o explicatie din partea adminului reclamat.
 5. Hoffmann

  cerere admin

  Contra. Furi curent pe chat, te iei in gura cu toti adminii, o faci pe-a inteligentul, cererea nu respecta modelul. E o pierdere pentru comunitate daca tu primesti grad. Topic closed.
 6. Reclamatia nu respecta modelul, topic inchis. Ciufulici....inteleg ca nu toti avem banlist-ul up to date dar macar un demo puteai sa-i faci daca tot l-ai prins cu fast zoom....sau macar salveaza wg sa-l ai.
 7. Ma scuzati, l-am gasit si pe Roby :
 8. @ciufulici.... cred ? Tu nu stii pentru ce dai ban-uri ? Asta e singurul tau ban pe ziua de azi. Ori cel cu reclamatia a gresit sectiunea, ori juca cu alt nume pe server fata de cel de pe forum. @Roby1....data viitoare te rog sa respecti modelul altfel reclamatia ta va fi nula din start. @ciufulici.... te rog sa-ti postezi ban-urile in banlist si cu ocazia asta rezolvam mai repede cu reclamatiile si tu iti amintesti mai repede cui ai dat ban si cu ce motiv. Daca te lasa memoria da-i cu Ginko Biloba.
 9. Daca tot sustine ca era curat si ca @XeNd2O4Re a facut un abuz asupra lui atunci cred ca se stresa sa puna un wg. Dar cum el dupa pika intra din nou pe server si ameninta adminul cu reclamatia.....e clara treaba. Reclamatie respinsa, Topic closed.
 10. Contra, nu ai citit regulamentul.
 11. Bun, deci ce comenzi de ban sa folosim ca sa fie bine, sa nu fie rau ? Sa stie toata lumea si sa ramane regula.....
 12. Vad ca adminul Craky a luat remove, deci topicul se poate inchide. Cu aceasta ocazie reamintesc adminilor niste chestii elementare : - Nu vorbiti ca pe santier cu alti colegi, indiferent de gradul pe care il au pe server / forum - Nu vorbiti ca pe maidan cu jucatorii de pe server. Ii explicati ca limbajul lui depaseste bariera bunului simt dupa care puteti sa-l banati 30 de minute pentru a se calma. - Daca aveti acces la pika, nu o folositi decat dupa ce v-ati asigurat ca aveti dovada clara asupra aimului / wall-ului ( wg, demo ) - Exista admin chat si va

ABOUT US

uJJi7R6.png

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world. CSBD has over 60.000 members in continuous expansion, coming from different parts of the world. For this reason we consider ourselves, an international gaming community where members have the opportunity to know and interact with each other.

Donate for a beerbeer-icon.png

 

QUICK LINKS

×
×
 • Creează nouă...