inlovezm

Manager CS 1.6

Reputație Comunitate

66 Iron III

Despre inlovezm

Informații

 • Sex
  Male
 • Oraș
  Galati

Vizitatori Recenți Profil

1025 citiri profil
 1. Am bagat !resetscore sau !rs in chat si iti poti reseta scorul. AFK kick ma mai gandesc. Nu are rost sa incarc sv cu un plugin de contorizare cand avem Gametracker-ul care face asta pt noi. Show damage nu pot baga deoarece serverul (modul) are propriul sistem de DMG nu cel din CS si arata defectuos.
 2. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 3. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 4. Acceptat, imi lasi pm pe discord inlovecs#8801
 5. inlovezm

  Nurf Arme

  La negev am scazut dmg,knockback si am crescut pretul la 7$. Am scazut dmg la holy grenade (HE) la jumate, de la 4.0 la 2.0
 6. inlovezm

  Reclamatie

  Nu stiu pe cine sa cred deoarece nu am o dovada anume la mana sa vad exact cum s-a intamplat. In cazul in care tu ai dreptate, lexic - incearca sa nu mai dai comenzi de genul ci pe baza regulamentului pentru a nu strica jocul celorlalti jucatori. In cazul in care lexic are dreptate, incearca tu sa nu mai faci block, jocul se joaca cel mai bine in echipa @In cazul de fata trebuie sa intelegem faptul ca aceste comenzi - slay/kick sunt comenzi care se dau in cursul jocului si sunt absolut normale si nu necesita dovada, dar in cazul in care sunt abuzive atunci se pot face dovezi destule.
 7. Castigatori : 1.FreeWay 2.rotila 3. J1J1 Urmatorii se vor anunta pe data de 1 august ! Succes
 8. Reguli pentru a participa la loterie : * Trebuie sa scrieti un numar,tinand cont de raspunsurile anterioare. De exemplu,daca persoana de deasupra are numarul 5,tu vei scrie 6. * Aveti voie sa scrieti doar un singur numar. * Scrieti numerele pe rand,in ordine crescatoare. Obligatoriu se va incepe cu numarul 1. * In acelasi timp trebuie sa va lasati si numele de pe server pentru a sti cui sa dam creditele. * Inscrierea se face doar in acest topic. Extragerea are loc pe 1 august. 3 numere castigatoare ! Premiul : o luna GOLD MEMBER de fiecare
 9. Castigatori: 1. Wary2k - nr 5 2. OcioYT - nr 10 3. FreeWay - nr 1 Asteptam inscrieri la viitoarea loterie ! Felicitari castigatorilor !
 10. Reguli pentru a participa la loterie : * Trebuie sa scrieti un numar,tinand cont de raspunsurile anterioare. De exemplu,daca persoana de deasupra are numarul 5,tu vei scrie 6. * Aveti voie sa scrieti doar un singur numar. * Scrieti numerele pe rand,in ordine crescatoare. Obligatoriu se va incepe cu numarul 1. * In acelasi timp trebuie sa va lasati si numele de pe server pentru a sti cui sa dam creditele. * Inscrierea se face doar in acest topic. Extragerea are loc pe 1 august. Premiul : o luna GOLD MEMBER (3 castigatori)
 11. Nr. castigatoare: nr 2 Kr3tZu nr 11 pasta la vista nr 12 Pescaru Va asteptam sa va inscrieti pt viitoarea loterie ! Felicitari castigatorilor !
 12. Acceptat, pm cu nick si pass.