Sari la conținut

 

Batranul URS

Members

Reputație Comunitate

0 Neutral

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Dupa mine normalitatea este ca ar trebui sa "le dam muie gay-lor" (nu ca nu le-ar place) dar eu vorbesc metaforic si ca berea ii foarte buna :))). De ce nu mai exista credinta in secolul 21? (lasand la o parte credinta in noi insine) PS: nu prea stiu limba romana :))
 2. De ce berea este asa de buna?
 3. Model banlist : * Nume:* Ip:* SteamID (daca exista) :* Timp :* Motiv:* Dovezi (print/demo) :
 4. Salut, as vrea sa renunt la cererea de Slot. mersi
 5. Cererea de slot a fost facuta cu 30 de minute - 1 ora inainte de a primi ban
 6. In fine, lasati-ma cu ban ... :)) bafta in continuare
 7. Nustiu a cata oara sa va zic ca, nustiu din ce cauza a iesit din joc cand am scanat...
 8. Polarsky, inteleg ca wg-ul trebuie dat cand iti este cerut a fost prima data cand am facut chestia asta, iar cand am facut testul nustiu de ce mi-a iesit din joc dupa am intrat iarasi pe joc, crezi ca daca aveam cod mai avea rost sa intru inapoi sau sa mai fac cerere de unban infine... decizia ramane la voi + ca wg-ul a venit dupa ce i-am dat un cap mai ciudat lui tomita :))) pana atunci nu am avut treaba cu niciun admin, doar tomita cand i-am dat un cap ca l-am auzit venind a zis ca am wall... :)))
 9. Ce sa ascund ca nu inteleg, ban-ul l-am primit undeva pe la 14:18-14:20 si la 14:23 am facut cererea de unban, pana cand scaneaza wg nu ai timp in 5 minute sa scanezi sa reinstalezi cs-ul in fine ca,sa nu se vada nimic in wg, joc cu cs-ul default.
 10. MorningStar, setarile care le am sunt default nu am facut nicio modificare la ele, cum le are cs-ul (Cs 1.6 warzone). Marius, a fost prima data cand am facut, data viitoare o sa il dau cat mai repede posibil, dar inainte de a cere WG, parerea mea este ca un SS nu ar strica sau daca cineva este suspect de wall, antiss s.am.d.p, ban-ul cred ca mi la dat icsul pentru ca tomita nu are acces la ban, daca se poate un, UNBAN cat mai repede. Mersi
 11. Am vrut sa-l dau, ii prima data cand mi se cere asa ceva pana acuma nu mi s-a mai cerut. Iar cand am dat sa scanez din nustiu ce motiv mi-a iesit din joc, asta am precizat mai sus.
 12. Numele tau : Batranul URSIp : -Steam ID :STEAM_1:0:811666354 Data & ora : 25.09.2019/14:23Motivul : Nu am dat WG la timp, pe langa asta nustiu din ce motiv cand am dat sa scaneze m-a scos afara din joc.Dovada : wargods: https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1802242
 13. Nick : Batranul URSVarsta : 20Steam: ON/OFF ? OFF Link GT: https://www.gametracker.com/server_info/109.163.232.100:27015/top_players/?query=Batranul+URS


About Us

CsBlackDevil Community [www.csblackdevil.com], a virtual world from May 1, 2012, which continues to grow in the gaming world with a very high potential, where those who join us will become legends. The CsBlackDevil Community has over 60.000 members in continuous expansion, coming from different parts of the world. For this reason we consider ourselves, an international gaming community where members have the opportunity to know and interact with each other.

Licensed to: CsBlackDevil.Com Powered by Invision Community

Points Shop & Bank

Invest your points in Bank or spend them on Poins Shop.

Click

Zombie Plague Addons

Buy now Zombie Plague Addons and make your server popular.

Click

KROND SERVER HOSTING

Strong servers from CSBD - OVH - 12 euros

Click
×
×
 • Creează nouă...