Sari la conținut

REqloVe.gif

 

Ares Ares

Becks @ LEGENDS

Manager CS 1.6

Reputație Comunitate

5 Iron IV

Despre Becks @ LEGENDS

 • Dată naștere 02/28/1993

Informații

 • Sex
  Male

Vizitatori Recenți Profil

281 citiri profil
 1. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 2. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 3. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 4. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 5. Acceptat, expira 18.06.2019 PM Becks @ LEGENDS ! Atentie poti participa iar la concurs pe data de 19.06.2019 !
 6. I just completed this quiz. My Score 73/100 My Time 187 seconds  
 7. Serverul LeGenDs.CsBlackDevil.Com va ofera posibilitatea de a obtine Vip-silver +un cont steam (care contine jocul counter strike 1.6) prin castigarea concursului "top15" In acest concurs sunt premiati doar primii trei playeri din "/top15" Concursul de pe data 01.05.2019 - 01.06.2019 a luat sfarsit ! Locul 1: pFF - V.I.P-Silver +cont steam cs 1.6 Locul 2:STEELSERIES - V.I.P-Silver - 20 zile Locul 3:Tanti Marghioala - V.I.P -Silver - 15 zile Pentru a intra in posesia accesului trebuie sa trimiti PM Becks @ LEGENDS ! sau Contacteaza-ne pe Facebook Reguli : -Respectarea regulamentului serverului. -Cel mai important :Sa nu fi prins cu hack pe server ! Atentie - Castigatorii au la dispozitie 48 de ore pentru revendicarea acceselor din momentul anuntari pe forum/facebook *Daca nu va incadrati in cele 48 de ore premiile se reporteaza pentru luna urmatoare ! Nota informativa ! In cazul in care locul 1 (are steam sau refuza steam) i se va acorda playerului de pe locul 2 sau 3 dupa caz ! Top-ul a fost resetat pe data 01.06.2019
 8. Serverul LeGenDs.CsBlackDevil.Com va ofera posibilitatea de a obtine Vip-silver +un cont steam (care contine jocul counter strike 1.6) prin castigarea concursului "top15" In acest concurs sunt premiati doar primii trei playeri din "/top15" Concursul de pe data xx-xx-xx a luat sfarsit ! Locul 1: V.I.P-Silver - 25 zile +cont steam cs 1.6 Locul 2: V.I.P-Silver - 20 zile Locul 3: V.I.P -Silver - 15 zile Pentru a intra in posesia accesului trebuie sa trimiti PM Becks @ LEGENDS ! sau Contacteaza-ne pe Facebook Reguli : -Respectarea regulamentului serverului. -Cel mai important :Sa nu fi prins cu hack pe server ! -Daca ai deja vip sau steam premiul se va acorda urmatorului loc (dupa caz doi sau trei) Atentie - Castigatorii au la dispozitie 48 de ore pentru revendicarea acceselor din momentul anuntari pe forum/facebook *Daca nu va incadrati in cele 48 de ore premiile se reporteaza pentru luna urmatoare ! Nota informativa ! In cazul in care locul 1 (are steam sau refuza steam) i se va acorda playerului de pe locul 2 sau 3 dupa caz ! Top-ul a fost resetat pe data -
 9. Acceptat, expira 29.05.2019 PM Becks @ LEGENDS ! Atentie poti participa iar la concurs pe data de 30.05.2019 !
 10. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 11. Welcome to LeGenDs.CsBlackDevil.Com CLASSIC | CS 1.6 - LINUX HOSTED - SERVER RUNS IN 500 FPS - Connect LeGenDs.CsBlackDevil.Com - Connect 89.44.246.76:27015 - FULL 24/7, ALWAYS 32/32 - PING 5-20, NO LAG, NO CHEATERS - ADMINS ONLINE 24/7 - FORUM www.csblackdevil.com/forum section LEGENDS - Best Admins Online 24/7 STAFF-UL : LeGenDs.CsBlackDevil.Com este in cautare de admini! STAFF-UL : LeGenDs.CsBlackDevil.Com is looking for admins Depune si tu o cerere aici: Submit a request here : STAFF-UL : LeGenDs.CsBlackDevil.Com este in cautare de designeri STAFF-UL : LeGenDs.CsBlackDevil.Com is looking for designers Depune si tu o cerere aici: Submit a request here :
 12. Dupa cum spune si titlul topicului, echipa Legends s-a gandit la o modalitate de a castiga vip-bronze pe o anumita perioada de timp! In fiecare saptamana vom afisa cate un admin pe care trebuie sa il vanati cu lama! In functie de cate lame i-ai dat adminului respectiv primesti vip-bronze. O lama - 5 zile de vip-bronze Doua lame - 7 zile de vip-bronze Trei lame - 10 zile de vip-bronze Patru lame - 15 zile de vip-bronze Atentie ! Trebuie sa faceti print-screen(urmat de data si ora si il postati aici ) cand ati dat lama adminului vanat in caz contrar nu veti beneficia de vip ! Atentie print screnu-ul trebuie sa ii faci upload pe unul din umatoarele site-uri: https://imgur.com/upload & https://postimages.org/ro/ Print screen-ul trebuie sa coincida cu adminul vanat din acea saptamana Nu aveti avoie sa va folositi de coduri sau sa faceti monitor Atentie daca adminul vanat este afk lama nu se pune! Atentie pe hartile 35_hp adminul vanat nu este luat in considerare ! La acest concurs pot participa si admini care nu au vip Atentie adaca detii deja vip nu poti participa la concurs! Adminul pe care trebuie sa il vanati in perioada este:
 13. Hopa, buna, bine te-am gasit si aici 😆

  1. Becks @ LEGENDS

   Becks @ LEGENDS

   Buna , bine te-am gasit aici 🙂

About Us

➤CSBD COMMUNITY, a virtual world which continues to grow in the gaming world with a very high potential, where those who join us will become legends.

×
×
 • Creează nouă...