Sari la conținut

Omuldinumbra32

Members
 • Număr conținut

  53
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Country

  Romania

3 Urmăritori

Despre Omuldinumbra32

 • Dată Naștere 11/16/1986

Informații

 • Steam
  Omuldinumbra30
 • Sex
  Male
 • Interese
  Cs.1.6,Supervizer la Overwatch,demo,ss and much game !
 • Oraș
  Ploiesti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Omuldinumbra32's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

12

Reputație Comunitate

 1. Am fost si eu pe server si stiu cum se vad pozele! Trebuie sa ai in Cstrike mai bine zis in Folderul unde ai cs-ul acele poze si sa numai mintiti ca aveti Win10 Win11 si etc ca numai tine chestia asta absurda ! Am vazut ce ai uploadat si din partea mea Banned !
 2. Sunt nebun dar corect,ia hai sa numai sa se bage restu care nu stiu si nu ne stiu mai bine zis ! Mentiune : Avem 3 tradatori care vor sa se intoarca eu le permit dar fara nici un grad ! Semnat : Omuldinumbra !
 3. Eu Omuldinumbra va voi adresa 3 intrebari : 1. Cum se defineste aria cercului Relax ? 2.Cum se numeste sau numesc Adminii din aria cercului Relax ? 3.Cum se numesc adminii corecti,de buna credinta si cei impostori in Stafful Relax, (Eu unul sa se vada clar am pus paranteza,eu unul nu suport papagalii,adminii noi care imi da mie indicatii in care eu sunt mai vechi ca el pe server sau ca ei dupa caz) am inchis paranteza acolada ce vreti,Eu,Tsuby, si ceilalti colegi fosti colegi eu nu permit sa fiu tratat ca pe niste gunoaie sau niste prosti ! Daca pana acum nu am vorbit destul de clar si cum trebuie ar trebui ca Eu si Tsuby sa stam de vorba adecvat asupra jocului,eu nu tolerez cred ca si Tsuby nu tolereaza sa avem niste tradatori si oameni sus-pusi eu as putea fi unul dintre cei sus-pusi ca pot Dona pentru grad dar las de la mine sa vad capacitatea altora ! Si ceva de incheiere : VA ROG SA NUMAI MA AGRESATI INDIFERENT DE SITUATIE ! AVETI CEVA CU MINE IN MATERIE DE JOC CU CFG CU AIM CU WALL CU CE VRETI AM 2 MODURI SA LUATI LEGATURA CU MINE OMULDINUMBRA30 SAU LA TEL : 0733224332 SAU FACEBOOK : https://www.facebook.com/BajenaruIlieCiprianOficial VA MULTUMESC !
 4. Ar trebui un test WarGods la el ca este cam dubios ! Dar o sa fac eu testul asupra lui In mod Offline sa ma minunez !
 5. Pro unban am fost si eu pe server ! Andrei da banuri fara dovada da banuri aiurea jur ! Faceti ceva cu el datii remove !
 6. Eu fost admin si fondator eu declar ca este curat !
 7. Care ati dat minus la reputatie lui Tsuby sa lase mesaj aici !

 8. In curand voi posta melodii bune bune diverse : Toate drepturile sunt Rezervate !
 9. In calitate de fost supervizer Owerwatch si WarGods RPN !! Este curat !
 10. Uitati aici de ce va este frica sa introducem Overwatch : Uitati aici in WarGods codat : https://imgur.com/xafWuZJ
 11. Daca ma apuc sa ii numar si playeri si admini isi da foc la PC ! Eu pe zi ce trece sunt mai Destept ! In curand va fi introdus si Overwatch in Comunitatea noastra Csbd o sa fiu si eu Supervizer ! Unul este Mycro,eu si cine se mai ofera sa se ocupe ! Si cine are linii rosii in Wargods ban si remove pe loc fara discutii ca nu toleram snapanii !
 12. Votati cel mai frumos server si cei mai buni oameni ! Ce sa mai zic Server Votat zilnic ! Toate Drepturile Sunt Rezervate by Tsuby si Omuldinumbra !
 13. Uite : https://imgur.com/cCYgfEf
 14. Contra si cu coadele ce facem sau cum facem ? In WarGods esti Rosu ?
×
×
 • Creează nouă...

Informații Importante

By using this site, you agree to our Termeni de Utilizare.