Blitzkrieg -.-

Members

Reputație Comunitate

21 Iron IV

Despre Blitzkrieg -.-

 • Dată Naștere 01/21/1991

Informații

 • Steam
  neverdated
 • Sex
  Male
 • Oraș
  trag in piept aerul jegos de Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

965 citiri profil
 1. Salut! Ti-am dat din greseala si am uitat sa-l scot dupa aceea, nu pe tine voiam sa te banez. Ti-am dat unban acum, sorry inca odata!
 2. Nu am ce greseala sa admit, ban-ul dat ramane dat si expira in 120 de minute, nu mai face 1000 de thread-uri legate de chestia asta. Si nu, nu sunt simpatizant PSD daca asta vrei sa insinuezi.
 3. Bombardierule tu faci cerere unban pt un ban de 120 de minute? Din pacate, nu au absolut nici-o legatura POLITICA sau BANII in ecuatia asta, tu care de cand ai intrat pe server PERSIFLAI (in caz ca nu stii ce inseamna a persifla, poti cauta pe google) pe toata lumea, ai luat gag tocmai pt ca erai zeu, PEW PEW OMG I'M SO GOOD! Consider ca nici tu poti juca pe acest server daca nu stii sa te comporti! Mai erau inca 2 fondatori pe server, o sa-i las sa-si exprime parerea ca sa nu zici ca abuzez eu de functia pe care o detin. PS: Iti reamintesc ca ban-ul este pe 120 de minute, te duci, bei o bere, fumezi 2-3 tigari si expira.
 4. The admin who banned you made you 5 screenshots before, you need to upload the 5 screenshots to imgur.com and provide us the link so we can verify that you don't use cheats and unban you. You can find the photos in /cstrike. Thanks, have a nice day.
 5. Florine hai sa nu ne mai ascundem dupa deget si sa facem 50 de conturi pe forum, esti un BUGUIT, toata viata ai fost si asta vei murii. Te-am avertizat cand ti-am sters adminul ca daca te prind pe server, te banez.. se pare ca mi-a luat-o cineva inainte. Ban-ul ramane pt nesimtire si pt ca esti un om infect si joci buguit.
 6. S-a rugat un admin de tine 10 minute sa dai niste poze, e asa greu sa dai upload la 5 poze? Traiam in 2019 nu in 2001! Pe langa asta, ai zis ca tu ai dat pozele si te bagi la joc, in momentul ala ai primit ban de la mine pt nesimtirea pe care ai etalata-o pe server fata de admin-ul care ti-a facut poze. Ti-am scos ban-ul.
 7. S-a rezolvat, a fost o coincidenta de IP-uri.
 8. @fps_bz Jucai cu numele "FPS" sau aveai alt nume? LE: Nu ti-a dat tie ban, ai prins tu un IP banat.
 9. Gata bre, ti-am scos ban-ul. Sper sa nu se mai repete situatii de genul!
 10. Salut, Iar vechea poveste, deja m-am saturat de chestia asta. Fps, cand ajung acasa de la birou iti voi scoate eu ban-ul! Inca nu inchid cererea pt ca astept si eu o dovada. Inca odata, imi cer eu scuze pt situatia creata, stiu cum e sa vii dupa o zi de munca si sa te relaxezi la un pac-pac.
 11. Ai mai facut o cerere de admin si pe alt server si acolo ai trecut varsta 17 ani, pana la urma care e varsta reala? Daca incepem cu stangul aceasta "colaborare" nu o sa fie bine. @PeNyA
 12. S-a rezolvat banuiesc, terminati cu drama asta ca parca sunteti femei pe ciclu.
 13. Se7en sa imi dai PM cu user si pass pt acces.