Jump to content

kenveloo-

Members
  • Posts

    74
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Romania

Everything posted by kenveloo-

  1. Bun venit alaturi de noi ! Sedere placuta iti doresc.
  2. Bine ai venit alaturi de noi !
  3. Bun venit alaturi de noi ! Sedere placuta iti doresc. ?
  4. Bun venit alaturi de noi ! Sedere placuta iti doresc.
  5. Două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite în urma unui atac armat care a avut loc marți la o universitate din Carolina de Nord. Dintre persoanele rănite, două se află în stare gravă. În urma atacului a fost reţinut un suspect despre care se crede că este un student al universităţii. Este vorba de Trystan Andrew Terrell, un tânăr în vârstă de 22 de ani. Atacul a avut loc în jurul orelor 17:45, lângă clădirea administrativă a universităţii.
  6. Un atlet costumat în Big Ben s-a chinuit să treacă linia de sosire la maratonul Londrei. Momentul dificil ar putea fi chiar cea mai potrivită metaforă pentru Brexit. Sau încă o dovadă că britanicii nu au abandonat simțul umorului în pofida haosului care domină viața politică din ultima vreme, în condițiile în care Brexit-ul a fost amânat. Parlamentul de la Londra nu a aprobat nici până acum acordul negociat de premierul Theresa May, astfel încât liderii de la Bruxelles au decis să acorde Regatului Unit încă o extindere până la finalul lunii octombrie.
  7. Issam Abuanza, un fost medic britanic care s-a alăturat grupării jihadiste Stat Islamic, a efectuat ”experimente naziste” pe prizonierii săi. Abuanza și echipa sa formată din 10 persoane au efectuat teste cu chimicale încă necunoscute pe prizonierii ISIS, scrie Daily Mail. Medicul britanic, care ar fi deținut şi funcţia de ”Ministru al Sănătăţii” în cadrul Statului Islamic în anul 2015, a efectuat mai multe experimente pe prizonieri, inclusiv îndepărtarea organelor acestora și transplantarea la jihadiști răniți sau vândute pe piața neagră. Publicația britanică scrie că medicul a fost ajutat de un farmacist din Birmingham. Abuanza, care și-a părăsit soția și copilul în 2014 pentru a se alătura ISIS, ar fi reușit să înspăimântat până și pe jihadiști cu experimentele și cruzimea sa.
  8. Salut & bine ai venit alaturi de noi ! Sedere placuta iti doresc.
  9. ¤ Nume[/nickname]: Sergiu. ¤ Vârsta: 18. ¤ Țară: Romania. ¤ Ocupatie: Voluntar - IGSU. ¤ O scurtă descriere despre tine: Sunt o fire calma, creativă, sociabilă, îmi place să ajut si sa imi fac treaba cat mai bine. ¤ De unde ai aflat de CsBlackDevil: Supremache- ?️‍♂️ ¤ Jocuri preferate: Counter Strike: Global Offensive , FIFA 19 , WWE 2K19 , Red Dead Redemption 2. ¤ Server preferat (server doar din comunitate!): EMMA.CSBLACKDEVIL.COM ¤ O poză cu tine (optional): https://imgur.com/a/MtmxEFY
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.