Sari la conținut

Bulgaru

Manager CS 1.6
 • Număr conținut

  103
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Country

  Romania
1656269981_catsound.mp3
00:00/00:00
 • 1656269981_catsound.mp3

9 Urmăritori

Despre Bulgaru

 • Dată Naștere 12/22/1994

Informații

 • Sex
  Male
 • Oraș
  Pitesti

Vizitatori Recenți Profil

766 citiri profil

Bulgaru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

16

Reputație Comunitate

 1. Informatii despre comenzile de ban : Comenzile de ban folosite pentru 'advanced_bans' sunt urmatoarele: amx_ban "nume, #userid sau steamid" "timp in minute" "motiv" amx_banip "nume sau #userid" "timp in minute" "motiv" amx_addban "nume" "steamid sau ip" "timp in minute" "motiv" amx_unban "steamid sau ip" Valori fixe folosite pentru banare: 60 minute = 1 ora 1440 minute = 1 zi 10080 minute = 1 saptamana 43200 minute = 1 luna 0 minute = permanent Important: 1. Pentru a vedea ip-ul si steamid-ul jucatorilor de pe server folositi comenzile amx_showip si status in consola. Daca jucatorul pe care vreti sa il banati nu mai este pe server folositi comanda amx_last in consola pentru a vedea ip-ul si steamid-ul acestuia 2. * Pentru a vedea userid-ul jucatorilor de pe server folositi in consola comanda listplayers unde veti observa userid-ul si numele acestora, sau comanda status unde se va observa userid-ul imediat dupa numele acestora. Comenzile pe userid se folosesc cu # in fata acestuia (vezi punctul 8.) 3. Comenzile amx_ban si amx_banip se folosesc doar cand jucatorul care vreti sa-l banati este pe server ! 4. Comanda amx_ban este doar pentru a da ban pe steamid ! Daca jucatorul respectiv nu are steamid (adica STEAM_ID_LAN) veti primi urmatorul mesaj cand incercati sa-l banati: [AdvancedBans] [ ADMIN ] Target has not authorized with the server! Unable to ban! Deci folositi comanda amx_banip pentru cei care nu au steamid ! 5. Pentru a da ban permanent scrieti la timp valoarea 0 nu 9999999 sau alte valori 6. Pentru a da ban pe steamid este obligatoriu sa puneti " inainte si dupa steamid . 7. Comanda amx_addban pe IP functioneaza doar daca jucatorul nu este pe server ! 8. Exemple de ban/unban: Dupa cum se vede, cand jucatorul are steamid sau doua nume trebuie pus " inainte si dupa acestea. In cazul numelui, mai simplu puteti scrie o parte din nume si merge banat in acest fel. *!!! Pentru cei care intampina o problema legata de acest subiect cum ca nu i-a mers sa ii dea lui "x" ban sau "y" ban sa posteze aici un printscreen cu comanda folosita plus mesajul / eroarea aparuta .
 2. Serverul BLACKCAT va ofera posibilitatea de a obtine , VIP / PREMIUM / ADMIN prin castigarea concursului "TOP-15" Locul 1 : PREMIUM ( 30 de zile ) Locul 2 : V.I.P - GOLD( 15 zile ) Locul 3 : ADMIN ( Permanent ) -Respectarea regulamentului serverului. Atentie - Castigatorii au la dispozitie 48 de ore pentru revendicarea acceselor din momentul anuntari pe forum. *Daca nu va incadrati in cele 48 de ore premiile se reporteaza pentru luna urmatoare ! Atentie admini pot participa da trebui sa isi faca teaba de admini nu sa stea sa faca fraguri
 3. Deschid acest topic pentru toti jucatorii comunitatii si server-ului in scopul de a discuta orice doriti in limita bunului simt. ATENTIE ! evitati post-hunt-ul si limbajul neadecvat .
 4. Haideti sa ajutam serverul cu un vot, prin linkul de mai jos, iar dupa ce ati votat va rugam sa raspundeti simplu cu "Votat" Va multumim ! Apasa aici pentru a vota ------ > [ VOTATI AICI ! ] Lasati de fiecare data cate un REPLY dupa ce ati votat !! Multumim .
 5. Bulgaru cReion xAlexxa KeNNzO
 6. BOOST GTRS: http://www.gametracker.rs/sms_boost/ Boost prin SMS: un simplu mesaj la 1235, cu textul TXT GTRS 141.94.43.253:27015 si numele. Costul este de €1.00 +TVA. Boost prin PayPal: €1.20 Exemplu : TXT GTRS 141.94.43.253:27015 Bulgaru 4 boost-uri: VIP GOLD 8 boost-uri: Moderator 12 boost-uri: Premium 15 boost-uri: Co-Owner Cei care au cumparat boost, sunt rugati sa lase un reply in care sa mentioneze: Nickname: Data si ora: Dovada (screenshot): ATENTIE !! !! Nu raspundem pentru tastarea gresita a textului!
 7. Serverul BLACKCAT.CSBLACKDEVIL.COM ofera 20 de accese celor care detin Steam: Ce trebuie sa indeplinesti pentru a face parte din staff-ul BLACKCAT @ CSBD: - Steam, bineinteles - minim 15 ani - cunostinte in adminare - inainte de a face cererea, cititi regulamentul! - 15 ore obligatorii pe servar . - daca detineti admin pe alt server, cererea nu va fi acceptata! Model: * Gradul oferit e MODERATOR! * Nu faceti un topic nou, dati reply aici.
 8. Serverul BLACKCAT.CSBLACKDEVIL.COM ofera accese gratuite celor care pot activa pentru gradul ADMIN Ce trebuie sa indeplinesti pentru a face parte din staff-ul BLACKCAT @ CSB - cont steam. - minim 17 ani. - cunostinte in adminare. - inainte de a face cererea, cititi regulamentul ! - daca detineti admin pe alte servere, cererea nu va fi acceptata ! Model: - Nick: - Varsta ( primele 5 cifre din CNP - Ocupatie: - SteamID: - Interval activitate server ( intre orele 08.00 / 00.00 - 00.00 / 08.00 ) - Ai citit regulamentul ?: * Gradul oferit este ADMIN! O sa fie o perioada de proba timp de o luna. In cazul in care progresati pozitiv o sa primiti +1 iar in cazul negativ o sa ramaneti cu slot. * Nu faceti un topic nou, dati reply aici.
 9. Titlul topicului trebuie sa fie dupa urmatorul model: [BLACKCAT] Banlist nick Pentru demo folositi: https://www.zippyshare.com/ https://www.4shared.com/ https://ufile.io/ https://www.mediafire.com/ Model Banlist:
 10. Conditii: 1. Obligatoriu va trebuie dovada, altfel reclamatia va fi respinsa. 2. Respectarea modelului prezentat. 3. Titlul cererii sa fie: [BLACKCAT] Reclamatie admin "Nick". (nick = nick-ul adminului pe care doriti sa il reclamati) 4. In cazul in care reclamatia nu este scrisa corespunzator, ordonata, explicita si frumos aranjata, NU va fi luata in considerare! 5. Site-uri upload pentru: - Poze: http://postimage.org/ sau www.imgur.com - Demo: http://zippyshare.com/ Model reclamatie admin: * In cadrul acestui sub-forum au voie sa posteze DOAR reclamatul, reclamantul si OWNERII / MANAGERII SI FONDATORII. Cine se abate de la regula, este sanctionat. ** Adminii au obligatia sa se prezinte cu un raspuns respectivei reclamatii in MAXIM 24 de ore, in caz contrar vor fi sanctionati.
 11. Conditiile pentru ca cererea de VIP GOLD sa fie luata in considerare: - Titlul topicului sa fie [BLACKCAT] - Cerere VIP "Nickul tau". - Pretul achizitionarii gradului VIP este de 10 euro / lunar - 30 euro / semi-anual - 50 euro / anual - 70 euro / PERMANENT Beneficii VIP GOLD Imunitate pe server. Ai gratuit la fiecare runda ( HE 2xFB) + Deagle. Free Armor+ Helm. Primesti 15 HP/KILL si 30HP/HS (limita maxima 120hp ) Primesti BANI in functie de DMG-ul facut. Primesti 20 AP pe Kill ( AP inseamna armura ) maxim AP 200. Primesti la fiecare 20 de secunde cate un HE. Regenerare viata cu 1 HP din secunda in secunda . Scrie /gold si vei vedea cine e conectat cu gradul VIP Prin comanda /resetvip iti resetezi numarul de decesuri. Ai dublu jump Pe hartile de tip awp_, 35hp_ si fy_ nu aveti acces la VIP Model Cerere VIP: Modalitati de plata : Revolut / Paypal / ING / Money Gram
 12. Regulament Playeri ! ATENTIE : Serverul BlackCat isi reservat dreptul de a-și selecta jucători Coduri/Scripturi 1. Este interzisa folosirea codurilor de orice fel ( Aim, Wall, Speed, etc. ) 2. Sunt interzise scripturile precum: no flash, silent defuse, no-recoil, etc. 3. Este interzisa practicarea "MONITORULUI" , adica folosirea unor canale audio pentru gaming sau folosirea say_team ( tasta U ), in scopul deconspirarii pozitiei adversarului . Acest lucru este egal cu Wall`ul 4. Este interzisa practicarea comenzii rertry (spawn din retry ) Sanctiuni: BAN PERMANENT Reclama/Limbaj 1. Orice fel de reclama, promovare catre alt server/site este strict interzisa. 2. Atacul la persoana, limbajul vulgar, de mahala este interzis. 3. Daca primiti gag si dati retry veti fi sanctionati. Sanctiuni: 1. Kick/ Ban 2. Gag /Kick / Ban 3. Ban 120 min. Reclamare Codat Pe Server 1. Acuzarea unui jucator sau a unui admin ca foloseste coduri este strict interzisa. Pentru a reclama un posibil codat, veti folosi [email protected] ( [email protected] ) pentru a anunta adminii prezenti pe server pentru ca acestia sa verifice jucatorul, in caz ca nu sunt admini prezenti, veti face DEMO ( record nick ), si il veti posta pe forum la Discuti Libere Cu Titlul [Cerere Ban] Nume jucator. Sanctiuni: 1. Gag/Kick Harti/Obiective 1. Este interzis sa va urcati pe texturile hartilor! 2. Pe harta de_cbble este interzis accesul în turnul mare de la Terro! 3. Pe hartile de tip DE (defuse) Echipa Tero are ca scop plantarea bombei. Camparea cu bomba in baza este interzisa! 4. Pe hartile de tip CS (hostage), echipa tero nu are voie sa omoare ostatecii! 5. Blocarea culoarelor de trecere, usilor, podurilor, ferestrelor din runde este interzisa. Sanctiuni: 1. Slay 2. Slay / Ban 120 minute. 3/4 Slay / Kick / Ban temporar . 5. Slap / Slay Respect/Colaborare 1. Respectati admini cat si ceilalti playeri prezenti pe server. 2. Intotdeauna colaborati cu adminul unul dintre cele mai bune exemple este atunci cand acesta va cere ss-urile, prezentatile fara prea multe comentarii. 3. Folosirea chatului pentru admini ( [email protected] ) de catre playeri in exces si fara rost este interzisa. Sanctiuni: 1. Gag / Ban 120 minute AFK/Spectator 1. Este interzis sa stati AFK/Spectator mai mult de 5 minute Sanctiuni: 1. Kick Nick-name 1. Este interzis ca nick-name-ul dumneavoastra sa contina cuvinte pornografice / reclama la alte servere. 2. Nick-name: MINIM 3 caractere si MAXIM 16 caractere Sanctiuni: 1. Change Nick/Ban permanent 2. Change Nick/Ban 120 minute. OBIECTIVE Jocul este FREE GAME in limita bunului simt! Obiective T: • Teroristii trebuie sa puna BOMBA [ C4 ] la unul din locurile destinate • Daca bomba este cazuta atunci teroristii trebuie sa o ridice si sa o amorseze in bombsite. In aceasta situatie este interzis CAMPINGUL! Obiective CT: • CT-erii au obligatia de a dezamorsa BOMBA in cazul in care a fost amorsata • RUSH-ul este permis!
 13. ENGLISH If you do not follow one of the rules mentioned below you will receive REMOVE! When an admin receives remove, so that there are no discussions, he will be explained the reason and the rule violated! 1.0 The decisions of a Founder / Manager ---> great attention !!! ---> not discussed or commented! - Remove 1.1 Do not abuse the admin! Whoever abuses slap, kick, tsay, say or floods - get removed! 1.2 Who does not respect the players and the other admins - receives remove! 1.3 Whoever swears, insults or quarrels with another admin or player on the server - gets removed! 1.4 Who uses commands on another admin - receives remove! Unless the admin is afk, then he will be given a slay / spec! 1.5 Whoever thinks he is a "boss", cunning and superior to others - gets removed! We don't need admins with figures in their heads! 1.6 All admins are obliged to have an account on the forum and to post their money on the server! Who does not have a "banlist" or forum account - receives remove 1.7 Admins who have not entered the server for 7 days - receive remove! Exception only if the admin posted in the "Absences / Withdrawals" section! 1.8 Admins who are not active and do not have at least 15 hours in the last 7 days - receive remove! Exception only if the admin posted in the "Absences / Withdrawals" section! 1.9 If a player asks the admin to look at a possible coding, he has the obligation to become a spectator and to check the claimed player! Otherwise, the admin receives remove! 1.10 If an admin has a "bug" he will be allowed to continue his game! He has the obligation to restart the computer voluntarily! 1.11 If an admin is in the process of verifying a possible coding announced, he has the obligation to complete the process (he does not leave the server until he gives a verdict) and the rest of the admins HAVE THE OBLIGATION to let him finish the verification and NOT INTERFER in the process (like an admin doing a demo, and another admin pays directly knowing that someone else is already doing a demo). 1.12 It is forbidden to ask ss / wg from strangers - The admin will receive -1 / remove If you do not follow one of the rules mentioned below you will receive degradation! When an admin receives degradation in degree, so that there are no discussions, he will be explained the reason and the rule violated! 2.1 If a player complains to an admin and he does not bring concrete evidence to apologize - he receives -1! 2.2 If a player applies for a ban and the admin does not provide concrete proof in the case of the given money - he receives -1! 2.3 If an admin takes pictures of a stranger - he receives - 1! ATTENTION! 2.4 If you kick, slap, slay, gag or ban a player for no reason, because that's how you feel like you're sounding clever and weird - you get -1 / rmv 2.5 If the admins do not vote and the map changes automatically by the server, they receive -1! Voting maps! If you do not follow one of the rules mentioned below you will receive REMOVE or DEGRADATION depending on the severity of the situation and the decision of the owners! When an admin receives removal or degradation, so that there are no discussions, he will be explained the reason and the rule violated! 3.1 The list and rules of the maps can be found in Admin's Only! 3.2 The vote is given 10 minutes before the end of the map, and the map changes in the last 3-5 minutes! 3.3 The vote can be given by any admin, regardless of degree, provided that he has discussed, agreed and respected the proposals of the other admins. 3.4 The administrator with the highest rank can give what he wants to vote, the other admins do not contest his decision! 3.5 Play new maps too! Try to run as many maps from the list from Admin's Only during the day! 3.6 If there are less than 25 players on the server within 3-5 minutes - insert the de_dust2 map! 3.7 During server contests, administrators are not allowed to apply commands to players, only the organizers! Others! 1. Advertise the server with messages on the server, YM, forums, facebook, etc. 2. Upgrades will be granted by the server owners! Don't ask for a promotion, they know when to give it to you! 3. The game is FREE! The rush is allowed, and the ter must put the bomb (or at least try)! 4. The answer to the question: "Have you read the rules?" The key word is: "Gaming" We have added this rule to test your honesty and attention. Simply copy-paste this phrase into the answer field when writing the day or night admin request. CAREFUL! The answer will change at random intervals! If you have been denied a request and want to make another, make sure the answer you know is the current one. 5. It is forbidden to practice the rertry command (spawn din retry) Note: If everything I wrote above is respected, we will understand each other and you will be an admin for a long time on this server! No need for other regulations and nonsense, everything is very clear and understandable to everyone! Exception to rule 1.6 Founder / Manager / Owner Not required to own or post in the banlist (are required to have proof of money given -1 / Remove Duties of an admin: * Be active on the server / forum! * To respond to complaints against him! * To come up with concrete proof when giving money! * To post the money given on the forum (to become a BANLIST)! * To be orderly, disciplined and respectful of everyone!
 14. Regulament Admini Daca nu respectati una din regulile mentionate mai jos o sa primiti REMOVE ! Cand un admin primeste remove, ca sa nu fie discutii, i se va explica motivul si regula incalcata ! 1.0 Deciziile unui Fondator / Manager ---> mare atentie !!! ---> nu se discuta si nici comenteaza ! - Remove 1.1 Nu abuzati de admin ! Cine face abuz de slap, kick, gag, tsay, say sau floodeaza - primeste remove ! 1.2 Cine nu respecta jucatorii si pe ceilalti admini - primeste remove ! 1.3 Cine injura, jigneste sau se cearta cu un alt admin sau jucator de pe server - primeste remove ! 1.4 Cine foloseste comenzi pe alt admin - primeste remove ! Exceptie daca adminul respectiv este afk, atunci i se va da slay/spec ! 1.5 Cine se crede "boss", smecher si superior celorlalti - primeste remove ! Nu avem nevoie de admini cu figuri in cap ! 1.6 Toti adminii sunt obligati sa aiba cont pe forum, sa isi creeze banlist imediat dupa acceptarea cererii ( 3 zile la dispozitie ) si sa isi posteze banurile date pe server ! Cine nu are "banlist" sau cont pe forum, sau nu isi face ban-list in termenul fixat - primeste remove ! 1.7 Adminii care nu au mai intrat pe server de 7 zile - primesc remove ! Exceptie doar daca adminul a postat in rubrica "Absente/Retrageri" ! 1.8 Adminii care nu sunt activi si nu au minim 15 ore in ultimele 7 zile - primesc remove ! Exceptie doar daca adminul a postat in rubrica "Absente/Retrageri" ! 1.9 Daca un jucator solicita adminului sa se uite pe un posibil codat, acesta are obligatia de a se pune spectator si de a verifica jucatorul reclamat ! In caz contrar, adminul primeste remove ! 1.10 Daca un admin are "bug" va fi lasat sa isi continue jocul ! Acesta are obligatia sa dea restart la calculator de buna voie! 1.11 Daca un admin este in procesul de verificare al unui posibil codat anuntat, are obligatia de a duce la capat procesul (nu iese de pe server pana nu da un verdict) iar restul adminilor AU OBLIGATIA de a-l lasa sa termine verificarea si de a NU INTERFERA in proces (gen un admin face demo, iar alt admin da ban direct stiind ca altcineva face deja demo). 1.12 Este interzis sa cereti ss/wg la straini - adminul primeste -1/remove ! Daca nu respectati una din regulile mentionate mai jos o sa primiti degradare ! Cand un admin primeste degradare in grad, ca sa nu fie discutii, i se va explica motivul si regula incalcata ! 2.1 Daca un jucator face reclamatie unui admin si acesta nu aduce dovezi concrete care sa il disculpe - primeste -1 ! 2.2 Daca un jucator face cerere de unban si adminul nu aduce o dovada concreta in cazul banului dat - primeste -1 ! 2.3 Daca un admin face poze unui strain - primeste - 1 ! ATENTIE ! 2.4 Daca dati kick, slap, slay, gag sau ban unui jucator fara motiv, deoarece asa aveti voi chef ca suneti smecheri si ciudosi - primiti -1/rmv 2.5 Daca adminii nu dau vot si se schimba harta automat de catre server, primesc -1 ! Votarea hartilor ! Daca nu respectati una din regulile mentionate mai jos o sa primiti REMOVE sau DEGRADARE in functie de gravitatea situatiei si decizia ownerilor ! Cand un admin primeste remove sau degradare, ca sa nu fie discutii, i se va explica motivul si regula incalcata ! 3.1 Lista si regulametul hartilor se afla la Admin's Only ! 3.2 Votul se da cu 10 minute inainte de terminarea hartii, iar mapa se schimba in ultimele 3 - 5 minute ! 3.3 Votul il poate da oricare admin, indiferent de grad, cu conditia sa fi discutat, pus de acord si respectat si propunerile celorlalti admini 3.4 Adminul cu gradul cel mai mare poate da ce doreste el la vot, ceilalti admini nu contesta decizia lui ! 3.5 Jucati si harti noi ! Incercati ca pe parcursul unei zile sa ruleze cat mai multe harti din lista de la Admin's Only ! 3.6 Daca in interval de 3 - 5 minute pe server se afla mai putin de 25 de jucatori - bagati harta de_dust2 ! 3.7 In timpul concursurilor serverului adminii nu au voie sa aplice comenzi pe jucatori, doar cei organizatori ! Altele ! 1. Faceti reclama serverului cu mesaje pe server, YM, forumuri, facebook, etc. 2. Maririle in grad le vor acorda ownerii serverului ! Nu cereti marire de grad, stiu ei cand sa v-o acorde ! 3. Jocul este FREE ! Rush-ul este permis, iar tero trebuie sa puna bomba (sau cel putin sa incerce) ! 4. Raspunsul la intrebarea: "Ai citit regulamentul ?" Cuvantul cheie este : "Half-Life" Am adaugat aceasta regula pentru a va testa onestitatea si atentia. Pur si simplu dati copy-paste acestei fraze in campul de raspunsuri la momentul scrierii cererii de admin de zi sau de noapte. ATENTIE! Raspunsul se va schimba la intervale aleatorii! Daca vi s-a refuzat o cerere si doriti sa faceti alta, asigurati-va ca raspunsul pe care il stiti este cel curent. 5. Este interzisa practicarea comenzii rertry (spawn din retry ) Nota: Daca se respecata tot ce am scris eu mai sus, ne vom intelege si veti fi admin multa vreme pe acest server ! Nu e nevoie de alte regulamente si baliverne, totul e foarte clar si pe intelesul tuturor ! Exceptie la regula 1.6 Fondator/Manager/Owner Nu sunt Obligati sa detina sau sa posteze in banlist (sunt obligati sa aiba dovada pentru banul dat -1/Remove) Indatoririle unui admin : * Sa fie activ pe server / forum ! * Sa raspunda la reclamatiile impotriva acestuia ! * Sa vina cu o dovada concreta cand da ban ! * Sa posteze banurile date pe forum ( sa va faceti BANLIST ) ! * Sa fie ordonat, disciplinat si respectuos cu toata lumea!
 15. Conditii cerere unban: 1. Obligatoriu va trebuie dovada, altfel cererea va fi respinsa. 2. Respectarea modelului prezentat 3. Titlul cererii sa fie: [BLACKCAT] Cerere unban "Nick" 4. Site-uri upload pentru: - Poze: http://postimage.org/ - Demo: http://zippyshare.com/ Model: * In cadrul unei cereri de Unban, vor posta doar cel care a facut cererea, cel care a dat banul si Ownerii/Co-Ownerii. * Adminii au obligatia de a prezenta o dovada in maxim 24 de ore de la deschiderea cererii.
×
×
 • Creează nouă...

Informații Importante

By using this site, you agree to our Termeni de Utilizare.