Jump to content

Ghost Warrior

Members
  • Posts

    183
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Romania

About Ghost Warrior

  • Birthday April 5

Informations

  • Gender
    Male
  • Interests
    Lex et Ordo
  • City
    Ploiesti, Romania

Recent Profile Visitors

3,820 profile views

Ghost Warrior's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Well Followed Rare
  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

77

Reputation

  1. Nu văd de ce nu,insa momentan timpul nu mi permite acces la calculator,activitatea mea pe teamspeak fiind foarte foarte slabă fiindca pe telefon nu este la fel ca pe calculator,bagi TS in “bara” si iti vezi de ale tale.Pe viitor da,dupa ce mai acumulez niste experienta pe baza csgo (joc cat si administrarea unui server) Daca deschid aș vrea sa-l fac fie escape fie basebuilder,moduri foarte jucate,basebuilder nu prea exista,deci...
  2. Facem o campanie/un anunț,unde punem posturi la bătaie,ca și pentru o cerere de Designer,prezintă un portofoliu cu “creațiile” lui (pluginuri,addon-uri) Experiența sa și ce mai vreți voi.Daca acel scripter are tot ce căutați atunci va fi “testat” să pună pe picioare un server csgo cu un mod ales de administrație.Daca este reusit este acceptat și pe urma ajutorului oferit managerilor csgo este recompensat (bani sau ce-si doreste el),va fi practic un angajat,care are datoria sa creeze addonuri sau pluginuri/să ajute managerii unde intampina probleme tehnice,daca nu,la revedere,este “concediat”.Un manager isi va pune intrebarea,”daca deschid server cs:go de unde iau addon?” nu este ca pe cs 1.6,cauti addon basebuilder gasesti basebuilder,cs:go este mai complex după părerea mea,daca ve-ti oferii addon uri de tip zombie (sa zicem) ca si pentru cs 1.6 managerii vor alege sa deschida si un server de cs:go.Daca ma uit putin peste serverele cs1.6,multe ruleaza addon-ul comunitatii (zp 6.2) așa mă gândesc că vor face și pentru serverele de cs:go.
  3. 1.Diferite concursuri prin care sa motivăm Managerii de Servere să-și dea interes maxim față de serverele administrate de ei prin boosturi,dropuri,promovări sau alte premii; 2.Rezolvarea problemei legată de numele comunității pe platforma FaceBook (acea problemă de confidențialitate,astfel că oriunde am preciza www.csbd.com -fie postări,fie comentarii- acestea sunt șterse automat de facebook),știu că s-a făcut un anunț pe acest subiect,insă nu au aratat prea mulți membrii interes; 3.Să dezvoltăm și să creștem cat mai mult numărul serverelor de CS:GO (sau mai pe înțeles,sa ne axăm pe partea de CS:GO) deoarece incep sa crească foarte mult numărul jucatorilor,dată fiind oferta Valve de a oferi gratuit acces la joc cât și la conectarea pe servere de cs:go,să oferim suport tehnic (moduri de diferite tipuri,spre exemplu-basebuilder/zombie plague/zombie escape- sau pluginuri) și/sau promovări; 4.O secțiune privată a Managerilor de Servere unde să poată discuta între ei,să se ajute atunci când au probleme,și unde chiar și staff-ul să le poate oferii sfaturi utile legate de po[CENSORED]re,diverse întrebări și probleme; Nu sunt tocmai “inovatoare” aceste propuneri,însă pe aceste subiecte,propun eu,să ne axăm cât mai mult. EDIT:Daca tot s-a pus problema de alegerea sectiunilor/proiectelor spre moderare aleg atunci Social și Resources, Science and Technology -World Of Games
  4. Contrar așteptărilor, Huawei Mate 30 Pro se lansează oficial și în România. Producătorul tocmai a anunțat că a deschis precomenzile pentru perioada 15-29 ianuarie, iar clienții care plasează o precomandă prin site-ul Huawei primesc cadou o pereche de căști true wireless Huawei Freebuds 3. Pe plan local, Huawei Mate 30 Pro sosește în varianta cu 256 GB stocare și 8 GB RAM. Costă 4799 Lei și vine cu garanție 6 luni pentru ecran spart. Nu are serviciile Google preinstalate și, din ce am văzut pe site-ul Huawei, nu va fi disponibil la operatorii de telefonie mobilă.
  5. Salutare, Revin si eu in acest subiect,acea reputatie i s a pus total aiurea,nu ca ar fi dat teapa,ci pentru ca,s-a trezit un tip ca addon ul nu i functioneaza cum trebuie,dupa ce el a umblat in tot addon-ul,teapa ar fi fost daca ar fi plătit si nu ar fi dat addon-ul,detin addon-ul Zombie Apocalypse cu SMA-uri,urcat pe server testat si complet functional,as fi păstrat acel addon daca celălalt manager nu ar fi avut pretentii nenumărate la un plugin vip pentru mod zombie,motiv pentru am abandonat acel proiect,lasand-ul sub conducerea lui.Eu unul apreciez munca lui,la nevoie atasez imagini precum ca am addonul lui full sma.Este singurul scripter la care am apelat sa i achizitionez de doua ori produsul (pana la sma,luam amxx licentiat)
  6. ASUS a lansat doua unitati de tip desktop foarte performante si pregatite pentru competitii eSports. Sunt sisteme aratoase, puternice si gandite sa ruleze cele mai noi jocuri la detalii maxime. ASUR ROG Strix GA35 este echipat cu procesoare AMD Ryzen 9 3950X, 3900 sau Ryzen 7 3800X si 3700X. Placile video disponibile sunt RTX 2080 Ti, 2080 Super, 2070 Super, 2060 Super sau 2060. Memoria RAM ajunge pana la 64GB la 3200MHz, stocarea este pe SSD M.2 NVMe PCIe pana la 1TB si pe HDD de pana la 2TB. Au Wi-Fi integrat, Bluetooth 5.1 si numeroase porturi. Racirea acestui sistem este una adecvata si modificata de ASUS astfel incat temperaturile sa fie cat mai mici si fluxul de aer cat mai bun. Fiind un procesor deblocat trebuie sa suporte overclocking si atunci sistemul trebuie sa fie pregatit. Sistemul vine cu Keystone II si un sistem de iluminare Aura. Varianta GT35 este pur si simplu identica, dar vine cu procesoare Intel. ASUS a scos in fata sistemul cu AMD deoarece noile procesoare sunt peste cele de la Intel, iar varianta GT35 a fost conceputa pentru fanii Intel.
  7. După ce Gardienii Revoluţiei - armata ideologică a republicii islamice - a recunoscut că a doborât, "dintr-o eroare umană", avionul ucrainean, mii de oameni au ieșit în stradă şi au strigat sloganuri împotriva principalelor autorități ale țării. Potrivit CNN, protestatarii au cerut demisia liderului suprem, scandând inclusiv ”Moarte dictatorului". Mai mult, unii dintre manifestanți au rupt fotografii cu Qassem Soleimani, ucis recent de americani într-un atac cu dronă. Preşedintele american, Donald Trump, a avertizat sâmbătă regimul iranian împotriva unui "alt masacru al manifestanţilor paşnici"", referindu-se la mişcarea de contestare care a avut loc în ţară în noiembrie, transmite AFP. "Nu poate fi un alt masacru al manifestanţilor paşnici şi nici întreruperea internetului. Lumea priveşte", a scris pe Twitter liderul de la Casa Albă. Pe de altă parte, ambasadorul Marii Britanii la Teheran a fost reţinut sâmbătă seară pentru scurt timp, fără a fi oferită o explicaţie clară pentru această măsură. Responsabilii militari de la Teheran țîn să sublinieze că nu a fost un act intenționat și chiar pasează vina asupra a ceea ce ministrul de externe Mohammad Zarif numește "criză provocată de acțiunile nechibzuite ale Statelor Unite". În plus, regimul de la Teheran a identificat rapid și un "țap ispășitor". General Amir Ali Hajizadeh: "Când am înțeles ce făcusem, mi-am dorit moartea. Nu am nicio scuză, accept întreaga responsabilitate pentru acest incident și mă voi supune pedepsei pe care o vor decide superiorii mei." Și, pentru că propaganda să fie deplină, agenţia iraniană Fars a ținut să dezvăluie că însuși ayatollahul Khamenei ar fi ordonat publicarea adevărului. Iranienii ar fi crezut că e vorba e un bombardier american, care riposta la atacurile cu rachete lansate de Iran cu câteva ore mai devreme asupra a două baze militare americane din Irak. Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a transmis că așteaptă o investigaţie completă, admiterea vinovăției și despăgubiri din partea Iranului. La rândul lui, prim-ministrul canadian Justin Trudeau a cerut stabilirea exactă a responsabilităţilor. Payman Parseyan, membru al comunității iraniano-canadiene: "138 din cei 176 de victime aveau legătură cu Canada. 63 erau cetățeni, alți 75 erau viitori cetățeni ai Canadei." Fatala eroara a iranienilor a distrus zeci de familii. Acești tineri erau căsătoriți abia de o săptămână, iar un medic stomatolog își plânge acum soția și fiica de nouă ani, care fuseseră în vizită în țară natală pentru un eveniment în familie. Hamed Esmaeilion: "Era uimitoare, foarte bună la sport, vorbea 3 limbi, lucru de care era foarte mândră. Trebuia să o silesc să exerseze doar 30 de minute pe zi la pian. Ea mai cerșea 5 minute. Amintiri de felul asta vin năvală peste mine. Și soția mea era nemaipomenită. Am avut o viață foarte bună. E foarte nedrept ce s-a întâmplat."
  8. Intel are în continuare probleme cu capacitatea de producție, iar de data aceasta cei afectați sunt producătorii de notebook-uri. Digitimes estimează că livrările de notebook-uri vor fi cu 10-15% mai mici în Q1 2020 comparativ cu Q4 2019. În mod evident, vor crește considerabil și prețurile, deja foarte piperate în cazul procesoarelor mobile. Motivul? Tranziția greoaie la litografia pe 10 nm pentru procesoarele din generația Ice Lake. În octombrie anul trecut Intel a anunțat că a crescut capacitatea de producție a wafer-urilor cu 25% și că plănuiește o creștere similară și pentru 2020, însă rezultatele nu s-au prea văzut în piață. Principalul competitor, AMD, încă nu are soluții atractive pentru acest segment de piață, iar procesoarele acestuia ajung să fie integrate doar pe notebook-uri de buget.
  9. Primul telefon Xiaomi din programul Android One care primeste Android 10 este Mi A2. Varianta cu 32GB memorie interna poate fi cumparata de la PCGarage la pretul de 670RON. Aveti in vedere faptul ca nu are slot card SD. Varianta cu 64GB o gasiti la evoMAG la 750RON. Update-ul are 1.3GB si v-as sfatui sa mai asteptati cateva zile daca folositi VoWiFi – se pare ca sunt mici probleme cu el. Probabil urmatorul telefon din gama Xiaomi care va primi actualizarea este Mi A3. Xiaomi Mi A1 a primit deja 2 actualizari majore si va ramane pe Android 9, urmand sa mai primeasca inca 1 an de suport de securitate.
  10. Si eu il recomand,detin un outstanding facut de el si sunt super multumit;L-am utilizat si pe servere de mau multe ori.
  11. Facebook Messenger, probabil cea mai po[CENSORED]ra aplicatie de mesagerie din prezent, nu mai poate fi folosita fara un cont de Facebook. Practic acest serviciu nu mai este unul independent de reteaua de socializare. Daca pana de curand puteai sa te conectezi la Messenger cu un numar de telefon, acum nu mai poti daca nu ai un cont pe reteaua de socializare. Facebook renunta si la autentificarea cu numarul de telefon, insa ei considera ca numarul de utilizatori care folosesc Messenger fara un cont sunt prea putini. Asadar, daca acum esti inca conectat cu numarul de telefon o sa ramai asa pana cand iti schimbi numarul sau te deconectezi. Cand vei incerca sa te loghezi o sa ai nevoie de un cont pe Facebook.
  12. Design si constructie Bateria vine ambalata separat si se poate inlocui! Revenind la telefon, acesta e realizat din plastic si nu e specificata nici un fel de protectie pentru ecran, desi e de sticla conform specificatiilor. Este totusi splash resitant – probabil daca scapati apa pe el e in siguranta, dar nu va sfatuiesc sa il testati intens. Senzorul Moto de pe spate ascunde senzorul de amprenta fizic, jos avem un port de incarcare microUSB din pacate, sus jack de 3.5mm, iar dreapta lateral butoanele de volum si cel de power. Cel de power are niste nervuri pe el. Camera de selfie este intr-un teardrop. E un telefon compact si usor. Banuiesc ca spatele de plastic lucios se zgarie repede, dar a venit direct cu o husa de cauciuc transparenta in pachet. Software, specificatii si utilizare Telefonul ruleaza Android 9 Pie si este foarte similar cu Android One, Motorola pastrand 95% din Android-ul stoc. Mai multe nu sunt de zis aici. Procesorul folosit este un octa-core la 2Ghz Mediatek MT6762 Helio P22 realizat pe 12nm, alaturi de 4GB RAM si 64GB pentru stocare, din care 55GB sunt liberi la pornirea initiala. Suporta si card SD. Telefonul functioneaza decent, tranzitiile sunt vizibile intre meniuri, dar nu deranjeaza. WhatsApp, Maps si YouTube – Senzorul de amprenta deblocheaza instant. Ecran si sunet Ecranul este un IPS LCD de 6.1 inch cu o rezolutie de 720×1560, iar pe fundal alb daca studiezi atent, pot observa pixelii – o problema pe care cu siguranta nu o va observa o persoana 50+ daca nu este cunoscatoare. Difuzorului ii lipseste basul, dar nu prea ai la ce sa astepti la pretul telefonului. Camera foto Pe spate sunt doi senzori: unul de 13MP si unul de 2MP de adancime. Pentru selfie unul de 8MP. Baterie Capacitatea bateriei este de 3000mAh si vine insotit de un incarcator de 10W. E6 Plus va primi minim Android 10
  13. Nick: Kompact Nume real :Adrian Cati ani ai?: 19 Ce jocuri te joci? si cat de mult ca timp?(fiecare dintre ele): Counter-Strike 1.6 (5 ani) Euro Truck Simulator 2 (1 an) Max Payne 3(5 luni) The Hunter (2 saptamani ) De unde esti?(tara si oras): Romania,Ploiești însă fac “naveta” în Bucuresti cu studiul Descrie-te(cel putin 50 de cuvinte): Sunt cooperativ,imi place lucrul în echipă,să cunosc oameni noi (chiar și din spatele unui monitor),apreciez oamenii care imi zic unde și ce greșesc,și încerc să mă corectez și să învăț din greșeli,de asemenea să pot să mă ocup și să intru în dezvoltarea unor proiecte de tip gaming în special forumuri,însă răbdarea și abandonul mă “apasă” atunci când simt ca nu mai am putere de a face acel lucru cum trebuie (fie un server,fie un site,fie un joc).Sunt sociabil,mereu înțelegător și consider că ofer seriozitate când trebuie și amuzament în diferite situații care nu dispun de seriozitate maximă Noteaza cateva din calitatile tale: Muncitor,cooperativ,onest,sociabil,seriozitate,dornic de implicare Spune-ne cateva din defectele tale:Singurul meu defect pe care chiar il consider este faptul ca nu am prea multă răbdare (fie in proiecte fie in viata de zi cu zi) și ori le abandonez ori le ofer cuiva care consider ca se poate ocupa.( pe partea de gaming-online) Pe care categorie/categorii ai fost activ/a in ultima perioada?(descrie-ti activitate):Counter-Strike 1.6 și Resurse,insă momentan nu am mai activat,dar voi incepe activatea cum trebuie și sper sa dau dovadă de lucrurile scrise mai sus. Care categorie/proiect doresti sa ai sub responsabilitate?(alege din ACEASTA LISTA): Request DNS&Forum sau Suport Tickets Cat de bine vorbesti engleza?(si alte dialecte):Vorbesc destul de fluent( o studiez din ce in mai mult) franceza însă mai puțin vorbit,mai mult scris ( o studiez zilnic),dispun de dictionare cât și cărți gramaticale,astfel ca pot să mă perfecționez Folosesti TS3? Ai un microfon activ?: Da folosesc,însă activez mai mult pe telefon.Dispun la calculator de un microfon,însă telefonul are implentat astfel ca il pot utiliza Metode pentru contact:Steam,WhatApp,Instagram Ultima cerere: Nu am aplicat
  14. Name: StreetZM.CsBlackDevil.Com [Zombie Plague 6.2] Game: Counter Strike 1.6 Address: 145.239.116.24 Port: 27015 Status: Alive Current Players: 24 / 32 Average (past month): 15 Price:40 euro with addon (PayPal) Many of my Managers retreat , and add others without my knowledge.I decided to withdraw from cs 1.6, StreetZM had good times when we managed to reach 32/32 a few good hours a day, but because of some who did bad after getting a hand to start their career the server started to decrease daily, which made me considerably disappointed. Many send me messages to give them access to make "wonders" but only promises, so I decided to take a break ...I'm sorry I could not keep the promise that, under my leadership, the server will re-become what it was...also I have some personal problems
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.