Sari la conținut

REqloVe.gif

 

Ares Ares

Añdrèw.#ʜᴏᴏʟɪɢᴀɴs

Members

Reputație Comunitate

52 Iron III

4 Urmăritori

Despre Añdrèw.#ʜᴏᴏʟɪɢᴀɴs

 • Titlu
  Añdrèw.#ʜᴏᴏʟɪɢᴀɴs
 • Dată naștere 01/03/1999

Contact

Informații

 • Steam
  rbl_cs12
 • Sex
  Male
 • Interese
  COUNTER-STRIKE CS GO,1.6
 • Oraș
  Barcelona

Vizitatori Recenți Profil

363 citiri profil
 1. Domnule D, sincer nu ma asteptam la asta din partea ta! Te vreau inapoi pe server dar tinand cont ca in unele dati jucai cu wall nu ai merita asta, dar sincer cred ca meriti macar o noua sansa. PRO UNBAN. (Decizia oricum v-a fi luata de EMMA, nu cred ca prea conteaza PRO-urile noastre.)
 2. Off, esti cam micut pentru admin, dar sincer eu cand am primit primul admin am fost mai tanar putin decat tine! Eu zic ca merita o sansa, poate are ce invata de la staff-ul nostru, si pentru a bana un codat nu iti trebuie prea multa experinta in asta! Totusi ar trebuii sa incercam sa vedem cum se descurca, si chiar daca nu s-ar descurca avem destui admini si l-ar putea indruma putin, in cariera de admin sa zic asa :)) PRO!
 3. Tocmai ce tipam si eu aseara pe TS3 ca a avut wall,nu m-a ascultat nimeni si nimeni nu i-a dat ban, ii multumesc lui fanShip ca a facut asta pentru mine! TWINSENN are dreptate. Orice s-ar intampla cu cererea asta eu tot stiu ca tu ai wall si ca esti un nimeni!
 4. Sorry de Off-Topic, John dacă tu ai dat banul trebuie sa fi sigur că ai dovada pentru ca uite ce se poate întâmpla! Verifică înainte că ai demo pornit si ești sigur de ceea ce îl acuzi pe Player! Mersi de înțelegere ❤ PRO UNBAN!
 5. Hmm, sunt chiar curios dacă adminul are dovada!!
 6. Să vă fie rușine bă, doi jucători ca voi să se certe ca doi copii de 2 ani. DieZ eu cred ca dNd merită niște scuze dNd și din partea ta niste scuze. Numai fiți copii, și nu vă mai certați din cauza unui joc stupid!! Mersi de înțelegere!
 7. Nume ( Joc ) : Avatar / Semnatura : Imagine ( Optional ) : Text Principal ( Obligatoriu ) : Text Secundar (EMMA.CSBLACKDEVIL.COM ) : Tema ( In caz de nu exista imagine ) : Culori text ( Optional ) : * Stock-ul este obligatoriu ! Lasati imaginea dorita in cerere. * Fiecare user are voie la 3 cereri pe saptamana , * Dimensiunea avatar : 150 x 250 * Fara imagini pronografice sau indecente .
 8. PRO UNBAN, momentan admin trebuie sa vina cu dovada!
 9. Daaa, ar fi dragut, dar trebuie om responsabil sa se ocupe :)) si fondatorii nu stiu daca au timp
 10. Nick: CSBD* Añdrèw.#ʜᴏᴏʟɪɢᴀɴs *SteamID numeric: STEAM_0:1:442829123 Nick-ul adminilor prezenti: Chiar nu stiu. Motivul banului: M-am apucat de curand de CS GO, si am vazut ca in comunitate avem ceva servere,asa ca am intrat putin aici Am primit ban pe motiv wallhack :)) Nu pot sa-mi imaginez cum s-a intamplat asta eu avand 2-8 :)))) Are cineva dovada sau nu stiu? https://imgur.com/PB2TYYi

About Us

➤CSBD COMMUNITY, a virtual world which continues to grow in the gaming world with a very high potential, where those who join us will become legends.

×
×
 • Creează nouă...